uvařila 9. 4. 2011 15:27
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 9. 4. 2011 15:27
mouka hladká, cukr krupice, máslo, mléko, kvasnice, sůl, vejce, máslo, kůra citronová, mléko, pudink, cukr vanilkový, meruňky
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Což takhle dát si špenát? Je ale lepší použít čerstvý, nebo stačí mražený?
Vzpomínky na lepší minulost: Kolik stál chleba v roce 2006, kolik loni a kolik letos v lednu? Cena vzrostla o 20 Kč za kilo!
Upekli jsme beránka podle receptu Josefa Maršálka: Postup byl snadný, beránek úžasně vláčný a skvěle se vyklopil z formy