Retro okénko: Pomazánkové máslo stávalo 5,50 Kčs, ochucené 6 Kčs, dnes už je pod tímto názvem neseženete
Vynikající utopenci s kečupem podle Pepy Nemravy: Nebojte se použít hořčici i ocet, správným svařením vznikne skvělá chuť
Burčák stojí jako loni, koupíte jej již od 90 Kč za litr. „Letošní ročník bude špičkový,“ říká vinař David Šťastný
Mnichovská bílá klobása voní po bylinkách a je šťavnatá. Správně byste ji měli podávat s preclíkem a místo loupání "vycucnout"
Jak na masopustní vrkoče: Nadýchané sváteční koláče voní tvarohem a vanilkou a tradičně se pekly k muzice
Masopustní škvarková bábovka je krásně vláčná a voní rumem a perníkovým kořením. Takhle snadno se navíc dělá
Jak na dokonale nadýchané koblihy podle Josefa Maršálka: Díky receptu i tipům od slavného cukráře se povedou úplně každému
Jednoduché tvarohové masopustní koblihy zvládneme snadno. Nemusejí se nechávat kynout a jsou krásně vláčné
Jak nejlépe opéct jitrnici pěkně dozlatova, aby nepopraskala? Pomůže mouka i jednoduchý trik s horkou vodou
Retro okénko: Tatranské řezy jako klenot ze starých kuchařek. Voní po marmeládě a křupavé jsou díky ořechům
Mango Sticky Rice: Thajský dezert ze sladké rýže voní kokosovým mlékem a díky jednomu fíglu jej připravíme do 20 minut
Bostonský krémový koláč: Jednoduchý moučník s čokoládovou polevou můžeme klidně podávat i místo dortu
Voňavé kuře s rýží po asijsku aneb Chicken rice: Jednoduchá specialita, pro kterou lidé létají do Singapuru přes půl světa, chutná božsky
Alobal jako šikovný pomocník nebo hazard se zdravím? Do některých potravin se z něj mohou uvolňovat nebezpečné látky
Hitem internetu je rychlá cottage pizza jen ze dvou ingrediencí: Těsto připravíme do 5 minut, hodovat můžeme do půl hodinky
Suchej únor 2023: Recepty na tři chuťově nejlepší moctaily aneb Drinky bez alkoholu, po kterých se nikomu hlava nezamotá
Krvavá bába neboli Švajnfest: Krkonošský bramborák ze zabijačky má jednu netradiční přísadu, která jej i zajímavě obarví
5 teplých smoothie pro chladná rána: Mandlovo-kokosové nebo kávovo-čokoládové dodají energii a chutnají skvěle
Slané chuťovky se škvarky: Křupavé škvarkové tyčinky nebo babiččiny škvarkové placičky jsou křehké a chutnají skvěle
Česká specialita: Oblíbenou polévku prdelačku si snadno uvaříme i doma v paneláku. Potřebujeme k tomu jen pár surovin od řezníka