Tři dokonalé knedlíky od šéfkuchaře Jana Punčocháře: Karlovarský, pajfálský a hrnkový připravíte z jednoho základu
KVÍZ: Poznáte jídlo už na začátku jeho přípravy? Vyzkoušejte své znalosti a dokažte si, že jste v kuchyni profík
5 foto Hodnocení 9× Čím plníme kuřecí stehna? Vyzkoušejte nádivku z housky, zeleninu či uzeninu 17. 11. 2023
6 foto Hodnocení 6× Jak svařit červené víno: Tradiční svařák nesmí nikdy vřít, víno jen zahříváme 26. 11. 2023
Hodnocení 255× Vánoční čokoláda: Vyrobte si rodinnou pochoutku podle receptu od prababičky 24. 11. 2023
6 foto Hodnocení 47× Jak ochutit tradiční omáčky? Víte jaké koření použít, aby omáčky chutnaly báječně? 21. 11. 2023
Hodnocení 17× Jak připravit tradiční grog? Jednoduchý návod na hřejivý alkoholický nápoj 19. 11. 2023
Hodnocení 32× Jak upéct podzimní dýňový koláč? Základem je křehké těsto s náplní z dýně a jablek 9. 11. 2023
5 foto Hodnocení 31× Desatero rad na téma uzení masa: Jak nakládat do soli a jak dlouho maso udit 17. 11. 2023
4 foto Hodnocení 20× Jak připravit špagetovou dýni: Dlouhá vlákna z upečené dužiny připomínají špagety 12. 11. 2023
Hodnocení 11× Jaké jsou tři časté chyby při uzení? Důležité je naložení masa i teplota v udírně 13. 11. 2023
Hodnocení 96× Jak upéct svatomartinskou husu? Poradíme, jak na to, aby chutnala jako od babičky 5. 11. 2023
Hodnocení 17× Jak využít hlávkové zelí? Vyrobte z něj kysané zelí nebo zeleninovou čalamádu 2. 11. 2023
Hodnocení 95× Jak se liší vanilkový a vanilinový cukr. Pravou vanilku obsahuje pouze jeden z nich 4. 11. 2023
Hodnocení 4× Jaké koření dát do svařeného vína: Se skořicí a hřebíčkem chutná vždy dokonale 25. 10. 2023
Hodnocení 10× Jak oloupat jedlé kaštany: Důležitým krokem je naříznutí plodů z obou stran 25. 10. 2023
Hodnocení 31× Jak upéct jedlé kaštany? Tuto delikatesu můžeme připravit v troubě i na pánvi 25. 10. 2023
Hodnocení 18× Co patří do špaget carbonara? Nesmí chybět pancetta, parmezán a vejce 24. 10. 2023