Jak usmažit dokonale křupavý květák? Pomůže krátké blanšírování, vysoká vrstva tuku a pár vyzkoušených vychytávek
Výborná marmeláda z muchovníku je hezky hustá i bez pektinu a sladká, aniž byste museli přidávat hodně cukru
Pomazánka s chutí moře od východních Slovanů: Forshmak se připravuje ze sleďů a nejlepší je na tmavém chlebu
4 foto Hodnocení 25× Jak a do čeho naložit kapra před pečením? Marinády příjemně ochutí maso 17. 12. 2023
5 foto Hodnocení 2× Desatero rad na téma kapr: Jak poznat čerstvou rybu a další důležité otázky 25. 12. 2023
Hodnocení 69× Marokánky, sladké placičky arabského původu: Pojďte si je s námi upéct 17. 12. 2023
7 foto Hodnocení 26× Desatero rad na téma kapr: Víte, jak s rybím masem správně zacházet? 15. 12. 2023
7 foto Hodnocení 25× Jak zbavit kapra kostí. Pomohou užitečné tipy a 2 jednoduché postupy 23. 12. 2023
7 foto Hodnocení 36× Jak naporcovat kapra krok po kroku. Jak připravit rybí porce pro další úpravu 23. 12. 2023
Hodnocení 59× 3 způsoby, jak zbavit kapří maso zápachu. Jak zápach odstranit z rukou i z nádobí 16. 12. 2023
7 foto Hodnocení 10× Husa nebo kachna? Kterou si vybrat na přípravu slavnostního menu a jak se liší 14. 12. 2023
Hodnocení 106× Kvíz: Jak dobře znáte naši národní rybu, bez které si nedokážeme představit Vánoce? 14. 12. 2023
Hodnocení 23× Jak naporcovat kapra? Poradíme, jak připravit filet z kapra krok za krokem 20. 12. 2023
5 foto Hodnocení 23× 3 oblíbené nádivky do krůty: Upečte krůtu včetně chutné a šťavnaté nádivky 22. 12. 2023
4 foto Hodnocení 47× Jak správně upéct husu. Důležité je začít s dostatečným předstihem a nic neuspěchat 24. 12. 2023
6 foto Hodnocení 8× Krůta nebo krocan? Jak poznat krůtu od krocana a jaký je mezi nimi rozdíl 18. 12. 2023
5 foto Hodnocení 84× Jak uvařit rybí hlavu. Výsledkem bude chutná a voňavá rybí polévka 10. 12. 2023
4 foto Hodnocení 192× Jak připravit dokonalou pečenou kachnu? je třeba dodržet několik důležitých kroků 19. 12. 2023
5 foto Hodnocení 12× Jak zahustit rybí polévku? Poradíme několik způsobů zahušťování 18. 12. 2023
5 foto Hodnocení 37× Jak dochutit rybí polévku. Kouzlo je ve správně zvoleném koření 16. 12. 2023
5 foto Hodnocení 22× Rafaello, oblíbené nepečené cukroví: Poradíme několik tipů, jak je zdokonalit 9. 12. 2023
Hodnocení 23× Časté chyby při zpracování kapra: Vyzkoušejte 11 tipů na správně připravené rybí maso 12. 12. 2023