Marcipánový máslový krém podle Míši Landové: Perfektní je do plněných ořechů, ale hodí se i na linecké, říká cukrářka
Skandální chování Ave v Hell's Kitchen: Po hádce a vyhazovu ze soutěže překvapivě dostala místo u Jana Punčocháře
Jídelní rozmary Billa Gatese: Miliardář nesnídá, ale zato miluje hamburgery, mléčný shake a dietní colu!
Slavné omáčky: Na beurre blanc, skvělou máslovou omáčku k rybám stačí jen tři základní ingredience. Víte, které?
Co si dát v Salcbursku pod sjezdovkou? Klasikou jsou noky, na odvážné čeká zelná polévka se zvláštními knedlíčky
Celer trochu jinak: Zkuste jej nakládaný s falafelem, v polévce s jablkem a nebo v podobě celerových lívanečků!
Španělská paella: Dokonalé jídlo vzniklo původně ze zbytků pro služebnictvo. Víte, jak se správně dělá?
Slavné omáčky: Víte, že holandská omáčka ve skutečnosti pochází z Francie? Základem ale muselo být holandské máslo!
Bramborové orgie: Už jste ochutnali francouzské tartiflette, indickou bramborovou placku nebo švédský brambor s lososem?