Retro okénko: Pomazánkové máslo stávalo 5,50 Kčs, ochucené 6 Kčs, dnes už je pod tímto názvem neseženete
Vynikající utopenci s kečupem podle Pepy Nemravy: Nebojte se použít hořčici i ocet, správným svařením vznikne skvělá chuť
Burčák stojí jako loni, koupíte jej již od 90 Kč za litr. „Letošní ročník bude špičkový,“ říká vinař David Šťastný
7 foto Holka u plotny radí: Upečte si domácí toustový chléb a ušetřete. Tenhle je nadýchaný a chutná božsky
Kuchařem roku je Lukáš Čížek z Vrchlabí. Nejlepší cukrářkou se stala Anna Marvanová. Porotu okouzlila tímhle dezertem!
17 foto Markéta z Peče celá země, jak ji asi neznáte: Jsem obyčejná máma z Ostravy. Pěstuju bylinky, peču a šiju...
5 foto Holka u plotny radí: Djerbské rizoto je šťavnaté díky masu a voňavé po koření. Takhle snadno se dělá
10 foto Retro okénko: Sifon, cibulák a umakart. Takhle vypadaly kuchyně v 80. letech a mnohde „drží“ dodnes
Holka u plotny radí: Podle jednoho receptu uděláte perník nebo jahodovou buchtu s drobenkou. Jak na to?
13 foto Soutěž Peče celá země 2022 vyhrála Martina! Nabízíme exkluzivní rozhovor s vítězkou, která chystá hříšnou knihu
9 foto Holka u plotny radí: Jak na klasickou piškotovou roládu se šlehačkou? S tímto postupem nikdy nepraskne!
7 foto Peče celá země: Jak na ty nejlepší domácí čokoládové tyčinky? Těchto 5 kroků zaručí dokonalý výsledek
7 foto Šéf Zdeněk Pohlreich se vrací! Máme fotky z natáčení nového pořadu i rozhovor s režisérem. Proč nemusel na place křičet?
Peče celá země: Jak na obrácený jablečný koláč tarte tatin? Podle Josefa Maršálka jsou důležité tyhle tři kroky