Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ještě nemáte všechny vánoční dárky a do přeplněných obchodů se vám nechce? Pak určitě využijte jedinečnou akci, mimořádné slevy na online kurzy vaření, které vedou ti nejlepší ve svém oboru.

Kurzy vaření online 

Kurzy vaření jsou poslední dobou čím dál víc v kurzu. Z drahých restaurací jsme se přesunuli do vlastních kuchyní a snažíme se zdokonalovat v tom, jak pro sebe či své blízké připravit nejrůnější dobroty. Právě proto vznikly v České republice unikátní Extrakurzy, díky kterým můžete ta nejzvučnější česká kulinární jména prostřednictvím obrazovek pozvat k sobě domů a nechat si od nich ukázat, jak se správně vaří. 

Sváteční oběd s Honzou Punčochářem, porotcem MasterChef Česko, omáčky s Petrem Hajným, vietnamská kuchyně s Khanhem nebo ryby s Markem Raditschem, to už z předchozí nabídky platfromy Extrakurzy.cz možná znáte a psali jsme o tom v našem dřívějším článku. Nyní si nově můžete zakoupit také Českou klasiku Honzy Punčocháře, nebo Kouzlo cukrařiny od známé brněnské cukrářky a majitelny cukrárny Sorry, pečeme jinak Šárky Divácké. 

Co jsou Extrakurzy?

Cílem platformy Extrakurzy.cz je předat zájemcům prostřednictvím online kurzů špičkové znalosti a dovednosti od předních českých expertů, aktuálně z oblasti gastronomie, později přibudou i kurzy výživy, fitness, etikety a z dalších oborů. Výhodou kurzů je, že se můžete vzdělávat z pohodlí domova od těch nejlepších. 

Oproti klasickému kurzu tak ušetříte spoustu času a peněz. Můžete se učit, kdy chcete a odkud chcete. Stačí mít připojení na internet a kurz si můžete spustit na počítači, tabletu či mobilu a to doživotně. Jednou koupený kurz si tak můžete přehrávat, kolikrát chcete.

Každý kurz sestává z 10-12 lekcí, které si navíc lze pouštět samostatně a k jakékoliv pasáži se můžete opakovaně vracet. Součástí kurzu je i vždy i PDF s podrobným doplňujícím obsahem obohacené o unikátní QR kód, který vás okamžitě přesměruje na danou lekci kurzu.

V rámci mimořádné akce Black Friday jsou nyní na tyto špičkové kurzy extra slevy! Jeden kurz tak pořídte až o 40 % levněji a k tomu dostanete zcela zdarma v dárkovém balení certifikát s vaším jménem a vlastnoručním podpisem lektora. Akce platí už jen do pondělí 28. listopadu, tak neváhejte! 

Jedinečnou nabídku najdete zde

Náš tip: Podívejte se v galerii, jaké lahůdky se naučíte připravovat pode vedením Jana Punčocháře: 

Fotogalerie - Extrakurzy Jan Punčochář

Ukázat 11 fotografií

Témata

Recepty k tomuto článku

Mohlo by vás zajímat

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více