Jídlo pro zahřátí? Tuniská variace na lečo vás dostane vůní římského kmínu a česneku a zvedne vám náladu
Tipy na nejlepší dýňovou polévku: Dužina z vydlabané dýně jako základ, zářivě oranžová barva i kořeněná chuť
Vynikající štrúdl z pomazánkového másla: Jednoduchá příprava potěší stejně jako perfektní chuť, vůně a křupavé těsto
Peče celá země: Jak na obrácený jablečný koláč tarte tatin? Podle Josefa Maršálka jsou důležité tyhle tři kroky
5 foto Všechno nejlepší, šéfe! Zdeněk Pohlreich má 65 let. Připomeňte si 10 jeho nejslavnějších hlášek!
5 foto Polévka pho jako z Prostřeno: Vietnamská kuchařka poradí, jak udělat ten nejlepší vývar a jak jej ochutit
13 foto Prostřeno v tomto týdnu: Těšte se na slaný závin, svíčkovou i lívance se žahourem. Poradíme, jak na něj!
10 nejlepších tipů na studené pohoštění: Recepty na pomazánky, saláty i chlebíčky pro každou návštěvu