Svatomartinská kachna à la husa: Jak ji předem nasolit, jak podlévat a péct, aby byla uvnitř šťavnatá a zvenku křupavá
Hodnocení 114× Jak se levně, rychle a zdravě stravovat na studiích. Na kolejích není třeba jíst jen housky se salámem 16. 11. 2021
Hodnocení 308× Jak správně udělat těsto na palačinky. Takhle je uděláte zdravější a lépe stravitelné 11. 11. 2021
Hodnocení 4× Listopadové nedělní obědy ve znamení Dušiček, svátku Martina, výlovů a honů 9. 11. 2021
Hodnocení 323× Jak hravě zvládnout moučníky z třeného těsta. Nejen bábovky, po kterých se zapráší 8. 11. 2021
Video Hodnocení 1396× Co s kroutícím se papírem na pečení. Stačí použít jednoduchý trik 8. 11. 2021
Video Hodnocení 591× Jak připravit nadýchaný piškotový korpus. Rady nejen pro začátečníky 8. 11. 2021
Hodnocení 27× Jak vyčistit připálený hrnec? Lze to jednoduše pomocí přírodních prostředků 7. 11. 2021
Hodnocení 581× Remoska - energeticky nenáročný spotřebič. Upečete v ní téměř vše jako v klasické troubě 4. 11. 2021
Hodnocení 33× Knedlíky a koláče nejsou jediné dobroty, které můžeme vytvořit ze švestek 4. 11. 2021
Hodnocení 75× Jak uchovat a zpracovat ořechy. Vyzkoušejte rady a tipy na jejich využití 4. 11. 2021
Hodnocení 131× Jak zpracovat jeřabiny a arónie. Hodí se hlavně ke zvěřině a hovězímu masu 4. 11. 2021
Hodnocení 79× Ze švestek kromě koláčů a knedlíků můžeme vyrobit skvělá povidla nebo je usušit 4. 11. 2021