Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pořiďte si šikovné pomocníky. Pobaví vás a ušetří vám čas
Zdroj: Pixabay

Je léto, a tak kdo může, tráví každou volnou minutu venku, s kamarády, v parku nebo třeba v letním kině. I tak je ale doma spousta práce, díky šikovným pomocníkům můžete ale každou minutu třeba v kuchyni využít efektivně a ušetřit spoustu drahocenného času.

V kuchyni se nemusíte nudit. Právě v létě tady totiž máte nejvíc práce. Zraje zelenina a ovoce na zahrádce, možná se vám povedlo koupit krásný rybíz na farmářském trhu nebo jste na chalupě od sousedky dostali mísu nasbíraných borůvek. Pusťte si hudbu, dejte si něco dobrého na zub a dejte se do práce. S těmito pomocníky to půjde samo!

Songy v uších a do toho

Panasonic

Koukat se na televizi při vaření není úplně praktické, protože pořád někam odbíháte, něco si podáváte a akorát vás naštve, že vám utekl děj. Pusťte si raději oblíbenou hudbu. Nová bezdrátová stereo sluchátka Panasonic B100 vám umožní poslouchat hudbu ve špičkové kvalitě při každém vašem dobrodružství. Mohou se pochlubit 13mm dynamickým měničem, díky němuž je jejich zvuk dokonale čistý a má bohatší basy. Sluchátka pohodlně a pevně sedí v uších a jejich velkou výhodou je ochrana proti vodě a prachu a obrovská výdrž baterie.

Domácí kvašené dobroty

Souprava pro kvašení TESCOMA DELLA CASA vám zajistí opravdu snadné domácí kvašení. Nemusíte shánět obří kameninové nádoby a kámen na zatížení a můžete se těšit na sklípek nebo špajz plný kvašených dobrot. Ať už zvolíte zelí, okurky nebo populární kimchi, souprava si poradí se vším.Sada DELLA CASA má unikátní vzduchotěsné víčko se speciálním ventilem, který uvolňuje tlak vznikající během kvašení a do sklenice nevpouští vzduch. Má dokonce tři polohy, a to na nasazování a snímání, na kvašení a na skladování/přenášení.

Ze zahrádky rovnou do mixéru


Zmíněné čerstvé ovoce můžete využít několika způsoby. Vyrobte si marmeládu, dejte ho zamrazit na zimu, upečte koláč nebo ho „nacpěte“ do mixéru a připravte si osvěžující drink. Výhodou Smoothie mixeru Bosch MMB6382M VitaPower je to, že si poradí i se zmrzlým ovocem. Dobře udělané smoothie vás zasytí a je ideální zdravou volbou svačiny. To domácí má výhodu v tom, že jednak přesně víte, co pijete, dát do něj můžete jen to, co máte opravdu rádi a ušetříte peníze. V obchodech totiž nápoj přijde na poměrně dost peněz.Mixér umí udělat i mléčné koktejly, zmrzliny, polévky nebo třeba omáčky.

Zdravý oběd nebo lehká večeře

Albert

Při práci v kuchyni vám možná vyhládne, dejte si bez výčitek salát hummus s falafelem a edamame fazolkami z řady Albert Fresh bistro. Hummus je jemně našlehaný a falafel lákavě šťavnatý, fazolky naopak příjemně křupavé. Vše doplňuje ručně vyrobená rajčatovo papriková omáčka se špetkou kari. Jídlo je vhodné i pro vegetariány.

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více