Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Znáte chuť výrobků z kozího mléka? Někdo je miluje, jiný odsuzuje. Faktem je, že kozí mléko obsahuje množství tělu prospěšných látek a že se stále více dostává do povědomí lidí i na pulty prodejen. Už nevídáme jen jogurty a sýry výhradně z kravského mléka, do popředí se dostává zdravé a výživné mléko kozí. Produkty jsou o to žádanější, jsou-li vyrobeny v BIO kvalitě.

BIO kvalitu a prvotřídní jakost vám mohou nabídnout právě výrobky z kozího mléka značky DoRa z Ratibořického Dvora, které jsou nově zařazeny do nabídky obchodního řetězce Kaufland. Nakoupit zde můžete jogurty, jogurtové nápoje a čerstvý sýr.

Účinky kozího mléka znali už staří Římané, kteří jej považovali za elixír krásy a dlouhověkosti. Dodnes se u mnoha horských národů využívá kozího tuku nebo másla k výrobě hojivých mastí. Kozí mléko je zkrátka vhodné pro vnitřní i vnější užití. Pomůže při problémech trávicího traktu, při stresu, revmatických bolestech či alergii nebo jako prevence nádorových onemocnění.

Pokud jste kozí výrobky ještě neochutnali nebo se je bojíte ochutnat, tak nemusíte. Kozí mléko má sice jiné složení i chuť než to kravské. Ano, jogurty z kozího mléka jsou řidší. To však není na závadu, ba naopak je to výhoda. Kozí výrobky značky DoRa jsou totiž vyráběny na základě schválených ekologických postupů, proto v nich nenajdete ani stopu chemie. Sice mají kratší trvanlivost, zato jsou čerstvé a bez umělého prodlužování data spotřeby.

Výhodou je nejen prokazatelné pozitivní působení kozích výrobků na lidský organismus, ale i spousta spokojených zákazníků, kteří chválí výbornou chuť výrobků DoRa, a nápadité balení, které dobře odliší výrobky od ostatních a zákazník je tak může snadněji najít v chladicích boxech obchodního domu Kaufland.

Vyzkoušejte výrobky z kozího mléka DoRa a uvidíte, že vás jejich výrazná a zároveň jemná chuť překvapí. Můžete je zakoupit v obchodě nebo rovnou navštívit Dvůr Ratibořice, kde si můžete prohlédnout ekologickou farmu s kozami, jejichž mléko je využíváno při výrobě BIO produktů značky DoRa.

Přívětivé prostředí farmy, špičková péče o zvířata i viditelný výsledek práce zdejších farmářů vás ujistí o tom, že kozí mléko má skutečně něco do sebe a že za lahodnou chutí mléčných výrobků z kozího mléka jsou nejen BIO postupy, ale také tvrdá práce farmářů, kteří pro vás produkty DoRa připravují.

Zajímá vás, jak to na takové kozí farmě vypadá? Podívejte se na video a zjistěte to.

Komentáře

Přidat komentář

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více