Co dnes uvařit?
U nas dnes testoviny s kousky uzeneho a vajicka, salat z baby spenatu.
Stale plejeme, ten plevel vypada jak s prehistorickeho casu, tolik a tak vysoky. jiz jsme vysvobodili 4 keriky, ale jeste jich mame hodne udelat. No prace slechti cloveka, tak si odpocnem a jdeme na to znovu
Dobrou chut Vam vsem k veceri
U nas byla dnes veprova panenka ,jako minutka s bramborovou kasi a zlutymi fazolkami.
Dnes odjela dcera s vnuckou. Obe zde u nas zustali dele ,nez zbytek cele rodiny. Bylo to moc hezke. Dva vnuci odjeli do tabora a treti vnuk jiz zacal trening na hokej, tak musel nazpatek do Toronta.
Vy zde mate krasne navareno. Julii knedlicky s uzenym, vypadaji krasne, ty jsem si nedala v Cechach a tolik je mam rada.
Zítra ani v pátek nevařím. Ve čtvrtek vezeme sestru do lázní a v pátek jedeme s dětma na výlet , do Dino parku.
včera jsem dělala pepřák prvně a musím říci,že je výborný,cuket též máme hafo,tak ještě udělám všem doporučuji
Cuketa s hráškem a těstovinami
Hodnocení receptu je (7×)
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 2 hodinami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 8. 5. 2024 22:20
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Hezké pozdní odpoledne, k večeři jsme měli kuřecí křidélka…“ tara23, před 2 hodinami
„Pekný podvečer želám dievčatá. Dnes som tu mala druhú dcéru…“ Julia Oskerova, před 2 hodinami
„Přeji pěkně prožitý Den matek , my jsme dnes k obědu měli…“ MarcelaPa, před 5 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 8 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Přečtěte si Zobrazit více
Tarhoňa byla pochoutkou kočovníků. Jak se tahle maďarská specialita připravuje?
Letem masovým světem: Vše co potřebujete vědět o hovězím. Jak ho vybrat, jak zamrazit i na co se která část při vaření nejlépe hodí
Dvě méně známé delikatesy z hroznového vína: Vinné želé nebo šampaňské ledové kuličky chutnají božsky
Vepřová plec v kedlubnách
mika59
Hodnocení receptu je 4,1 (6×)