Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 5 hodinami
„Přání a gratulace“ Julia Oskerova, před 23 hodinami
„Mleté maso “ Veruncicka, 4. 9. 2025 21:05
Poslední příspěvky
„Dobry vecer, u nas moc zamestnany den, za prve jsem upekla…“ hazel, před 5 hodinami
„magdalenka: Mně už bolí nožky, jen z toho co to čtu! To…“ Veronika.Hrozna, před 13 hodinami
„K večeři jsme měli hovězí hamburger s pepřem 😋“ tara23, před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
10. 2. 2025 09:21
9. 2. 2025 19:16
9. 2. 2025 18:18
9. 2. 2025 17:11
Na jedné polovině jsou rajčata -z mrazáku, jen jsem je rozmrazola a vymačkala vodu, druhá polovina je se šunkou, celé jsem posypala kořením Argentina
9. 2. 2025 16:45
9. 2. 2025 14:27
Hezké nedělní odpoledne všem,😀 my jsme dnes k obědu měli třešňovou žemlovku. A udělali jsme si prosecco s limonccelem.
9. 2. 2025 13:57
9. 2. 2025 13:20
Tak proto omládek, ten to jistí, protože mám droždí z Kauflandu. Bohužel, já ho cítím v každém pečivu bez omládku. Někdy více, někdy méně. Někde to je v pořádku, když dělám malinové šátečky odtuď, tam to nevadí, ale jak říkám, už ho dělám i do knedlíků, tam mi droždí vadí nejvíce. Jak se říká, sto lidí, sto chutí. Dneska dělám originální listové těsto, tak jsem zvědava, jak to dopadne, jestli se nafoukne, nebo...? www.youtube.com/watch?v=Hcy2pT3WVOA
9. 2. 2025 13:05
9. 2. 2025 13:01
www.pestryjidelnicek.cz/recepty/vytecny-smetanovy-zaklad-na-pizzu-recept/
9. 2. 2025 12:49
9. 2. 2025 12:13
Věrko užijte si oslavu
9. 2. 2025 10:40
Zbyněk má narozky, tak k nim odpoledne jdeme. A jak ho znám, vyvařuje ve velkém 😁
9. 2. 2025 10:09
9. 2. 2025 09:17
Jinak na všechno používám kostku droždí ( já říkám živé droždí 😁).
Omládek jsem nikdy nedělala
Předchozí 1 … 165 166 167 168 169 … 2716 Další