Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 4 hodinami
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Přeji hezký podvečer my jsme dnes k obědu měli zelený…“ MarcelaPa, před 4 hodinami
„Zdravím dievčatá. U nás sa v priebehu dňa celkom vyčasilo a…“ Julia Oskerova, před 6 hodinami
„Hezkou zamračenou sobotu, u nás dnes krůtí pečené plátky na…“ tara23, před 11 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 10 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 23 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
3. 6. 2011 07:32
2. 6. 2011 23:49
2. 6. 2011 21:24
2. 6. 2011 19:35
2. 6. 2011 15:49
2. 6. 2011 13:12
2. 6. 2011 09:27
2. 6. 2011 09:05
2. 6. 2011 08:29
/// Proto se říká: před kopřivou smekni, a před bezem klekni. ///
1-Děti mají rádi šumivou limonádu z květu bezinek, cukru a citónu a ani se neošklíbají a přitom plno zdraví do sebe dostávají.
2-My máme na palačinky z kocmatic takovou radu. DŘÍVE jsme pušničky máčeli v těstě a pak smažili po jedné straně, odstřihli stopky,obrátili a dopekli. DNES přímo květ nastříháme do těsta a pak smažíme jako běžné palačinky.
3- Je třeba dát pozor na broučky, kteří by mohli květy okupovat a zbavit se jich propráním, i když tím přijdeme o pyl z květů.
kvety-bezu.jpg
2. 6. 2011 06:44
1. 6. 2011 19:43
1. 6. 2011 19:23
1. 6. 2011 12:10
A k tomu samozřejmě hlávkový salát.
1. 6. 2011 11:28
1. 6. 2011 09:56
Předchozí 1 … 1833 1834 1835 1836 1837 … 2372 Další