Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krabí pomazánka s vejcem a koprem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Falaen

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Jako první dáme rozmrazit surimi tyčinky (ideální k loupání a krájení jsou napůl zmrzlé), poté dáme vařit vejce na tvrdo a připravíme zbytek surovin. Krok 2: Než se uvaří vejce, tak plastové folie zbavíme a nakrájíme surimi tyčinky na drobnější kousky (zde asi dle preferencí, já osobně nemám rád velké kousky). Oloupeme uvařená vejce a nakrájíme na stejně velké kousky jako surimi. Krok 3: Do mísy dáme nakrájené surimi tyčinky, přidáme zakysanou smetanu, majonézu, hořčici, šťávu z citronu, kopr, vejce, sůl, pepř a zamícháme.

Ochutnáme, zda je ok a není třeba přidat sůl/pepř. Dáme do lednice na půl hodinky odležet, poté můžeme podávat.

Ideální je rozpečený, křupavý toast či bageta. Nebo můžeme zvolit klasiku a to je veka, tedy chlebíčky ozdobené citronem, kouskem vejce a snítkou kopru.

Zveřejněno 26. 1. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2VNz

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2VNz

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Surimi??? Fuj.:no:

"...oloupeme a nakrájíme surimi tyčinky..."
Opravdu loupete to červené z povrchu tyčinek:-O či pouze jednotlivé tyčinky zbavujete plastové fólie :-?

Tématické fráze:
krabi pomazanka s vajci recept, pomazánka z krabích tyčinek s koprem

Suroviny:
krabí tyčinky, smetana zakysaná 12%, majonéza, hořčice plnotučná, šťáva citronová, vejce, kopr, pepř

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu