Vietnamské závitky podle Majkla
Pro oblíbené smažené vietnamské závitky nemusíte chodit do nejbližšího bistra, s podrobným autentickým receptem je zvládnete připravit i v pohodlí vaší kuchyně. Závitky plněné skleněnými nudlemi a zeleninou můžeme podávat samotné nebo s dresingem.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 041 kJ / 2 400 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 337,84 g |
Tuky | 79,90 g |
Vláknina | 53,88 g |
Cholesterol | 1,49 g |
Sodík | 1,36 g |
Sůl | 3,10 g |
Sacharidy | 64,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 1. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vietnamské závitky podle Majkla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dmg6
Moje poznámka
Vietnamské závitky podle Majkla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dmg6
Nejnovější recepty
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 1 hodinou
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 15 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 16 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 16 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 34 minutami
Kedlubnové zelí
Merylas před 1 hodinou
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 2 hodinami
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 17 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 18 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 20 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 21 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 22 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 22 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 22 hodinami
Suroviny:
maso mleté mix,
mrkev,
kedlubna,
cibulka jarní,
nudle skleněné,
houby,
papír rýžový,
sůl,
pepř,
vejce,
pivo světlé,
olej
Komentáře (12)
Jako správná kuchta jste zamísila
Nechcete téma odklonit z komentářů do, k tomu určených, DISKUZÍ?
No chápu ale, že tam by téma brzy zašlo na úbytě, že