Vepřové plátky v omáčce z výpeku
Zbyl vám po pečení masa výpek a přemýšlíte co teď s ním? Využijte jej k přípravě dalšího chutného jídla. Cibule zajistí hustotu omáčky, která vznikne redukcí výpeku a vína a necháme v ní povařit i plátky masa. Přílohu zvolte podle chuti.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 059 kJ / 731 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,67 g |
Tuky | 41,22 g |
Vláknina | 4,50 g |
Cholesterol | 185 mg |
Sodík | 164 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 15,41 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 12. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové plátky v omáčce z výpeku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDrY8
Moje poznámka
Vepřové plátky v omáčce z výpeku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDrY8
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 15 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 19 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 23 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Toskánský bůček
poirotka před 28 minutami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 32 minutami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 1 hodinou
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 2 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 2 hodinami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 4 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 4 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 14 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 14 hodinami
Suroviny:
maso vepřové,
sádlo,
sůl,
pepř mletý,
mouka hladká,
cibule,
víno bílé,
vývar masový,
máslo
Komentáře (4)