Jablkové kroužky v čokoládě
Tuto skvělou sladkou chuťovku připravíme během chvíle a potěší hlavně děti. Plátky jablek namočené do rozehřáté čokolády posypeme podle chuti nasekanými ořechy, sušeným ovocem nebo zdobením.
Suroviny pro 1 porce
1porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 679 kJ / 640 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,90 g |
| Tuky | 30,78 g |
| Vláknina | 8,85 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 88 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 77,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Jablka omyjeme a osušíme. Nakrájíme je na cca 1cm kolečka. Vykrajovátkem na cukroví vykrojíme střed.
Krok 2: Čokoládu rozpustíme s tukem. Jablka napíchneme na špejli a namočíme do čokolády.
Krok 3: Ihned posypeme vybranou posypkou a necháme hodinu ztuhnout.
Zveřejněno 17. 4. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablkové kroužky v čokoládě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kR76x
Moje poznámka
Jablkové kroužky v čokoládě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kR76x
Nejnovější recepty
Šťavnatí švábi
Přidáno před 1 hodinou
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 4 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 6 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 9 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 9 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní zeleninovo-těstovinový salát
Jan Nemec před 3 minutami
Kuře na kari s jablky
hajibuni před 4 minutami
Výborný makovec
Jan Nemec před 4 minutami
Holandský sekaný vepřový řízek
Jan Nemec před 5 minutami
Kuře na kari s ananasem
Jirka1986 před 10 minutami
MEXICKÁ POLÉVKA
Kajkajak před 42 minutami
Těsto na pizzu
Mon17 před 1 hodinou
Maminčin rýžový nákyp
jalamo před 1 hodinou
Koláč linecký s tvarohem a jablky - i pro CRISP
Wilma před 2 hodinami
Cop s jablečno-kokosovou náplní
Wanilor před 3 hodinami
Suroviny:
jablko,
čokoláda,
tuk 100%,
ořechy,
zdobení,
ovoce sušené
Komentáře (5)