Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 377 kJ / 1 046 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,36 g |
Tuky | 42,12 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 598 mg |
Sodík | 399 mg |
Sůl | 0,82 g |
Sacharidy | 94,40 g |
Postup přípravy
Do mísy dáme tvaroh, přidáme oba cukry, vejce, rozinky, strouhaný kokos a vanilkové aroma. Vše promícháme vidličkou a dáme stranou. Krok 2: Listová těsta rozprostřeme, na ně dáme tvarohovou náplň, zabalíme a dáme na plech s pečícím papírem. Krok 3: Oba záviny potřeme rozšlehaným vejcem a dáme péct do rozehřáté trouby. Pečeme při 180 °C do zlatova. Krok 4: Hotový závin ještě teplý posypeme moučkovým cukrem. Vychladlý nakrájíme a můžeme podávat.
Zveřejněno 26. 4. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Voňavý závin plný rozinek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M3ZO
Moje poznámka
Voňavý závin plný rozinek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M3ZO
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 18 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 21 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 21 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 11 minutami
Pečená švestková povidla
perseus před 33 minutami
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 1 hodinou
Ovocné tvarohové knedlíky
Ashelin před 2 hodinami
Bramborové knedlíky
essinKa před 2 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Ellen1 před 2 hodinami
Zelná polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Dršťková polévka I
Ellen1 před 3 hodinami
Residential Properties
ResidentialProperties před 3 hodinami
Katův šleh po mém
Adams-alena před 4 hodinami
Suroviny:
těsto listové,
tvaroh měkký,
rozinky v rumu,
vejce,
cukr vanilkový,
cukr moučkový,
kokos strouhaný,
vanilkové aroma,
vejce,
cukr moučkový
Komentáře (1)