Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kapusta zapečená s krůtím masem

Zapečené těstoviny jsou oblíbená dobrota, kterou můžeme pozměňovat podle své chuti a surovin v lednici. Tentokrát je připravíme s mletým krůtím masem a vařenou kapustou. Jídlo je velmi vydatné a dobře chutná.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

alena-s

Středně náročný

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 80 min

90 min (10 min příprava + 80 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Těstoviny uvaříme v osolené vodě podle návodu. Pak je scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat. Krok 2: Kapustu opláchneme a povaříme v osolené vodě. Měkkou kapustu vyjmeme a po zchladnutí nakrájíme na nudličky. Krok 3: Na troše oleje zpěníme oloupanou a nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme mleté krůtí maso, osolíme a opepříme. Za stálého míchání opékáme, až maso změní barvu. Krok 4: V hrnci smícháme vařené těstoviny a kapustu. Přidáme opečené maso, nahrubo nastrouhaný sýr a vejce. Směs podle potřeby osolíme, okořeníme mletým pepřem, špetkou muškátového oříšku a dobře promícháme. Krok 5: Přendáme do zapékací mísy vymazané máslem, vložíme do předehřáté trouby a zapečeme.

TIP: Další inspirace na zapečené těstoviny

Zveřejněno 31. 1. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kapusta zapečená s krůtím masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ERK2Y

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kapusta zapečená s krůtím masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ERK2Y

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
těstoviny, kapusta, olej, cibule, maso krůtí mleté, sýr eidam, vejce, sůl, pepř mletý, ořech muškátový, máslo

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu