Brynzové halušky III
Brynzové halušky jsou skvostem tradiční slovenské kuchyně, který si našel pevné místo i na českých stolech. Jemné bramborové noky spojené s výraznou chutí ovčí brynzy a doplněné křupavou slaninou tvoří vydatné a syté jídlo.
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brynzové halušky III
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0RXP5
Moje poznámka
Brynzové halušky III
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0RXP5
Nejnovější recepty
Grilované rybí souvlaki
Přidáno před 2 hodinami
Plněné bramborové placky z kaše
Přidáno před 3 hodinami
Koláč s cuketovou nádivkou
Přidáno před 3 hodinami
Kapří hranolky s pučálkou
Přidáno před 4 hodinami
Celerové nugety se sýrem
Přidáno před 4 hodinami
Galetka s rajčaty a brynzou
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Pecenesele před 26 minutami
Čokoládové trubičky
vyletalovajana před 32 minutami
Cuketový perník
LucieBrabcova před 39 minutami
Cookies s čokoládou
SofieA před 43 minutami
Báječný perník
IvanaK před 2 hodinami
Prošívaná deka
Mirrika před 3 hodinami
Bramborové taštičky s povidly a ořechovou omáčkou
Mamkanamka před 4 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
PetaP před 5 hodinami
Jáhlová kaše s mákem
tejaja před 5 hodinami
Těstoviny se špenátem
Palenka před 6 hodinami
Suroviny:
brambory,
vejce,
sůl,
mouka hrubá,
mouka polohrubá
Komentáře (3)