Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuře po hanácku

Hodnocení receptu je 5,0 (43×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

ivulinka ivulinka

Snadný

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

Suroviny

Porce: 6 porcí

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 303 kJ /
311 kcal
Bílkoviny13,88 g
Tuky1,67 g
Vláknina28,08 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 62 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy50,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kuře rozdělíme na menší porce (asi 6 dílů), osolíme je a opepříme. V hrnci rozehřejeme olej a porce kuřete na něm opečeme ze všech stran. Krok 2: Přidáme nakrájenou cibuli, nastrouhaný česnek, na plátky nakrájené žampiony, vše osmahneme a podlijeme vodou. Krok 3: Když je maso téměř měkké, přidáme k němu nakrájená rajčata a na kolečka pokrájenou klobásu. Troubu rozehřejeme na 200°C a pekáček dáme dopéct do trouby. Podáváme s rýží nebo brambory.

Zveřejněno 25. 9. 2011

Poznámka autorky ivulinka

Zdroj: 2000 nejlepších receptů z české i zahraniční kuchyně

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuře po hanácku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GQZ3

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuře po hanácku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GQZ3

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (27)

Vlada@50: mám radost, děkuji:-K

Recept si uložím, jen místo vody jsem dolil bílé víno. To jídlo tak chutnalo, že je mezi nejlepšímy recepty na kuře-alespoň pro mne. :-):yes:

Kuře vypadá fantasticky, určitě v nejbližší domě vyzkouším a přihodím foto:yes:.

Tiež si myslím, že čoki udrela klinec po hlavičke (hřebík);-):yes:

Dělám stejně jako čokoládka - taky přidávám papriku a víno podle toho, jestli mám otevřené nebo ne. Je to moc dobrá kombinace:yes::-p. Fotky krásné:yes:

Super recept, podobnou kombinaci (ještě se zelenou paprikou a kapkou;-) bílého vína) už jsem vařila a bylo to výborné.
Ivčo:-K, Tebe je pro zdravotnictví škoda, měla bys vážně uvažovat o práci food stylisty.

tak to vypadá hodne dobře, ještě aby mi to nekdo naservíroval :-)

Krásný recept, knihu mám také a tenhle patří k zaškrtnutým k realizaci... No a když vidím, jak nádherně to vypadá u Ivuli i Janči, půjdu do toho co nejdřív.:yes: Zatím bodík.:-)

Krásný recept :yes::yes:+

Jana Remkova: Téda Jani, ty jsi rychlík:yes:, jsem ráda, že tě recept nezklamal. Díky, i za foto:-K

Ivi, jako vše od tebe, i tohle kuřátko bylo skvělé. Klobásu jsem sice neměla moravskou, ale tzv. z komína, je vynikající a z trouby to nádherně vonělo:-p. Přidávám foto;-)

Není co dodat:-p:-p:yes:+20

Ivulinka tak to vypadá mooooc dobře:yes:+ 10 bodíků,taky udělám:-)

:-pnádhera není co dodat:yes:+1:yes::yes:

Máš strašně moc krásné fotky Ivulinko, vždy se kochám tou krásou, je pravdou, že foto hodně napoví a Ty je máš tak čisté,krásné, prostě vymazlené:-K:-K;-)

Načíst další komentáře (12)

Tématické fráze:
kuřecí maso po hanácku, kuřecí po hanácku, maso po hanácku, kuřecí prsa po hanácku, po hanácku, vepřové po hanácku, pečené kuře po hanácku, vepřové maso po hanácku, krůtí maso po hanácku, kuře recepty s foto, kuře recepty, krůtí po hanácku, kuřecí plátek po hanácku, vepřová po hanácku, zahraniční kuchyně recepty kure, kuře foto, recept na kuřecí maso po hanácku, vareni kure, recepty kuře, kuře po

Suroviny:
kuře, cibule, česnek, žampióny, rajče, klobása moravská, sůl, pepř, olej

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu