Postup přípravy
Krok 1: Bagetu pokrájíme na plátky, které namočíme na několik hodin do horchaty.
Krok 2: Plátky obalíme v ušlehaném vejci a prudce osmažíme v horkém oleji.
Krok 3: Necháme okapat a posypeme cukrem a skořicí.
Zveřejněno 4. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sladké topinky z horchaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w2Rm
Moje poznámka
Sladké topinky z horchaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w2Rm
Nejnovější recepty
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno před 10 hodinami
Belgické lanýže
Přidáno před 10 hodinami
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 11 hodinami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 11 hodinami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 13 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zdravý makový koláč
Janicee před 6 hodinami
Tradiční linecké cukroví
kamila.k před 7 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
vladhn před 7 hodinami
Čokoládové crinkles s bílým kabátkem
Pajafaja před 8 hodinami
Košíčky plněné ořechovou náplní
marhau před 9 hodinami
Tvarohová štola
[email protected] před 9 hodinami
Vanilkové rohlíčky
Libotovska před 10 hodinami
Koňakové košíčky
kvetka před 11 hodinami
Hovězí polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Nejlepší marokánky
Lada008 před 12 hodinami
Tématické fráze:
topinka se skořicí,
chatny na topinky,
www moucnik sachor,
skoricove topinky,
topinky tradicni,
recept na sladkou topinku,
sladné topiny,
jak udělat sladkou topinku,
co na sladkého na topinky
Suroviny:
horchata,
bageta,
vejce,
olej,
cukr,
skořice
Komentáře (22)
Ještě bych dodal že je to tradiční velikonoční španělský dezert zvaný Torrijas (čte se torichas), ale místo horchaty se používá ochucené mléko se skořicí a cukrem.
Výslovnost tady:
http://cs.forvo.com/word/horchata/#es
autorka by nám mohla napsat, jak se to čte
A ona je to nová zajímavost