Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mrkvové placičky

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny

Porce: 4-5

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie62 kJ /
15 kcal
Bílkoviny0,01 g
Tuky1,64 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 5 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,02 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuľu narežeme na drobno a orestujeme na masle. Pridáme na kolieska nakrájanú mrkvu. Orestujeme, podlejeme 1 pohárom vody, osolíme a dusíme cca 15 minút. Krok 2: Rozmixujeme a pridáme rozmrvený starší chlieb, vločky, vajcia. Osolíme a ochutíme muškátovým orieškom. Zahustíme strúhankou. Dobre premiešame. Krok 3: Tvoríme placičky, obalíme v strúhanke a smažíme. Podávame s omáčkou z jogurtu, soli a cesnaku.

Zveřejněno 6. 7. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Mrkvové placičky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RkDE

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Mrkvové placičky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RkDE

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (17)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

pěkný mrkev mám ráda vyzkouším:yes::yes:+

Bezva nápad, ukládám Tejaja:-O;-)

Nádherné! Přesně pro mě ;-)

No to je bezvadné!!:yes::yes:

mám na to chuť vypadá to perfektně:yes::yes::-)):-K

maris: :-D:-D:-D Maruška, ono to v takejto úprave a vďaka tomu chlebu a vločkám nie je mrkvu výrazne cítiť, tak som pol placičky dokázala ochutnať :-)) Ale manžel zdlabal zvyšok, on má mrkvu rád. Ja len surovú :-8
Ďakujem za komentíky :-8

To určitě vyzkouším:yes::yes::yes:

Terezko super jídlo:-p já bych raději dělala v troubě ale to nic nemění na tom,že to musí být výtečné:yes: ukládám si a tobě bodík:-)

maris: Maru, naštěstí Terezka nepíše, že je papkala:-D:-D, třeba byly jen a výhradně pro manžela ;-);-), jinak recept se mi taky líbí :-p:-p:yes::yes:

Terezko. Opravdu nevím co říci. Kam ty na ty recepty chodíš. Je to perfektní a tenhle recept mne nadchnul. Já mrkev zbožňuji. Snad se k tomu dostanu včas, než to zapomenu. Nejraději bych šel na to hned. Ty máš +bodík 6

Včera jsem smažila květák, tak nějaký den počkám, ale pak vyzkouším, vypadá to dobře, tak posílám 4. bodík :-p;-):yes::-K

Terezko - Ty a vařená mrkev:-O:-)), ale jinak placičky vypadají moc dobře:-p:-):yes:

krásné...sluníčkové;-):-):-K:yes::yes:

Líbí:-Ka také by mi chutnalo:-p+2:yes:

Tématické fráze:
mrkvové placičky, mrkvove placky, mrkvove placičky se sýrem, mrkvové placičky z trouby, mrkvové placičky recept, mrkvové placičky v troube, recept na mrkvove placicky, cuketovo mrkvové placičky, mrkvový placičky, mrkvovy placky, recepty mrkvové placičky, mrkové placičky, placicky z mrkve, recept na mrkvové placky, mrkvové recepty, mrkvová placička, mrkvove, recept mrkvové placky, mrkvová placky, mrkvové cupcakes

Suroviny:
cibule bílá, máslo, chléb, sůl,

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu