
Plněný patizon
Recept ještě nebyl hodnocenPatizón dobre umyjeme a odkrojíme vršok. Nelúpeme ! Semená vydlabeme von. Mleté mäso zmiešame s na kocky narezaným syrom a slaninou, sekanou vňaťou a cibuľkou, nadrobno…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 205 kJ / 49 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,40 g |
Tuky | 0,24 g |
– nasycené | 0,08 g |
– nenasycené | 0,08 g |
–– mononenasycené | 0,04 g |
–– polynenasycené | 0,04 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 9,00 g |
– cukry | 6,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Patizón dobre umyjeme a odkrojíme vršok. Nelúpeme ! Semená vydlabeme von. Mleté mäso zmiešame s na kocky narezaným syrom a slaninou, sekanou vňaťou a cibuľkou, nadrobno…
Cibulové kroužky jsou skvělá chuťovka třeba k televizi nebo jako pohoštění. Recept je jednoduchý, připravíte trojobal a cibulové kroužky pak usmažíte ve vyšší vrstvě…
Srnčí je kvalitní maso s mnoha benefity zvěřiny jako takové. Vhodnou úpravou a kořením z něj lze připravit gurmánovo potěšení. Pokud budete mít možnost, dejte srnčímu…
Na oleji speníme drobne pokrájanú cibuľu, prihodíme pokrájaný cesnak, zasypeme mletou paprikou. Do základu dáme pokrájané huby, osolíme, okoreníme, varíme cca 15 min.,…
Špek nakrájíme na malinkaté kostičky (lépe se vypeče). Mrkev očistíme a nakrájíme na tenčí půlměsíčky, petržel a celer očistíme a nakrájíme na malé kostičky. Obě…
Všechny cibule oloupeme a nakrájíme na slabá kolečka. V uzavíratelné sklenici smícháme s vínem a olejem, osolíme, opepříme a necháme rozležet do druhého dne. Do…
V hrnci rozehřejeme máslo a krátce orestujeme jemně nakrájenou cibuli a kolečka mrkve, společně s bobkovým listem. Zalijeme vývarem a přivedeme k varu. Kadeřávek umyjeme…
Utopenci jsou notoricky známá hospodská dobrota, které dává hlavní chuť nálev. Každá hospoda má svůj tajný recept, který si pečlivě střeží. My pro vás máme utopence s…
Slaninu narežeme na kocky a orestujeme, vložíme nadrobno narezanú cibuľu, opražíme, pridáme na rezance narezanú kapustu ( zelí ) , ochutíme soľou a kmínom, podlejeme…
Jako první očistíme a omyjeme všechnu zeleninu.Ředkvičky nakrájíme na kolečka, okurku na plátky, obě cibule na nudličky, rajče na měsíčky. Všechnu zeleninu dáme do mísy.…
Uvarenu bielu fazulu nechame vychladnut a vyberieme z vody , v ktorej sa varila. Cibulu , papriku, redkovku osupeme a nasekame na velmi malicke kocky. Nasekame aj…
Srdce rozpůlíme a velmi pečlivě očistíme od tuku, krevních sraženin apod. V misce si smícháme koření a sůl – je lépe méně, dokořenit se dá vždy. Směs vetřeme do srdce…
Rychle osmahněte chile nad plamenem, až začne vonět. Nalámejte na kousky a dejte do mixeru spolu s rajčaty i se šťávou. Na oleji osmahněte cibuli a česnek, do zlatova. …
Chystáte se na oslavu a přemýšlíte, jakým pohoštěním ještě zazáříte? Vyzkoušejte tento skvělý recept, který je sice trochu netradiční, ale o to víc zaujme. Tak honem,…
Na karbanátky kapustu uvaříme ve slané vodě s kmínem a kurkumou. Vykrájíme košťály a kapustu nakrájíme na proužky. Omytou cuketu nakrájíme na kostičky. Mleté maso…
Sliepku s cibuľou, cesnakom, soľou a korením varíme do polomäkka. Potom pridáme zeleninu a varíme, kým sliepka nie je mäkká. Mäkkú sliepku vyberieme a naporcujeme.…
Sliepku s cibuľou, cesnakom, soľou a korením varíme do polomäkka. Potom pridáme zeleninu a varíme, kým sliepka nie je mäkká. Mäkkú sliepku vyberieme a naporcujeme.…
Cibuli nakrájejte na jemno. Ve větším hrnci s těžkým dnem rozehřejte 1 lžíci másla s 1 lžičkou oleje (aby se nepřepalovalo) a smažte na něm na středním plameni cibuli…
Ryžu uvaríme v osolenom mlieku do hustej kaše. Ešte do teplej ryžovej kaše vmiešame sneh z bielka. Mäso zmiešame s vločkami, žĺtkom, soľou, paprikou, čiernym korením,…
Tento lahodný a lehký hamburger je připraven z mletého kuřecího masa, takže je o kapku méně tučný, než klasický hovězí. K tomu můžete připravit svěží jogurtový dresink a…
Papriky zbavíme jadřinců a nakrájíme na obdélníčky. Rajčata známým způsobem zbavíme slupky a nakrájíme na půlměsíčky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na půlměsíčky. Do…
Ideálně den předem uvařte v jednom hrnci mrkev a brambory a v druhém červenou řepu. Zeleninou vařte neloupanou a nemusíte ji solit, protože sůl slupkou stejně…
Maso rozklepeme, osolíme, okořeníme a na každý plátek rozložíme slaninu a sušené rajče. Přehneme a okraje sklepneme paličkou, případně upevníme párátky. Maso zprudka…
Večer pred varením namočím šošovicu do studenej vody. Na druhý deň dám variť s kožou z údenej slaniny. Ked je šošovica polomäkká, osolím, okorením. Do takmer mäkkej…
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 26. 9. 2023 21:32
Přidáno 26. 9. 2023 21:15
Přidáno 26. 9. 2023 20:40