Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 976 kJ / 472 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,87 g |
Tuky | 10,28 g |
Vláknina | 16,00 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 84,08 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečená jablka.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jq2o
Moje poznámka
Zapečená jablka.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jq2o
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 13 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 20 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 20 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno 2. 9. 2025 06:00:02
Burek z rýžového papíru
Přidáno 2. 9. 2025 05:00:02
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno 1. 9. 2025 21:09:47
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hustá žampiónová omáčka s kuřecími nudličkami
daniela1262 před 1 hodinou
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 11 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 11 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 11 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 11 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 11 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 11 hodinami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 11 hodinami
Krkovička po farářsku
Olympus před 12 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 12 hodinami
Tématické fráze:
zapečená jablka,
zapečené jablka,
zapečené jablko,
zapecene jablicka,
zapecenajablka,
zapečená jablka s marmeládou,
zapečená jablíčka,
zapečená jablka recept,
recept na zapecena jablka,
zapečené těstoviny s jablky,
zapecena jablks,
zapecenaa jablka,
zapečená jabka,
zapékané jablka,
jablka zapečená,
zapečené jabka,
zepecena jablka,
recept zapečená jablka,
zapečená jablka recepty,
jablka recept
Suroviny:
jablko,
džem rybízová,
cukr vanilkový,
cukr skořice,
rozinky,
mandle,
džus pomerančový,
máslo
Komentáře (4)