Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 543 kJ / 3 476 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,00 g |
Tuky | 77,00 g |
Vláknina | 20,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 623,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z uvedených surovin vypracujeme řidší těsto, nalijeme je na vymazaný a moukou vysypaný plech a upečeme.
Krok 2: Po vychladnutí můžeme rozkrojit a pomazat marmeládou. :)
Zveřejněno 10. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Perník I.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gMzY
Moje poznámka
Perník I.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gMzY
Nejnovější recepty
Salát s hruškou, salátovými lístky, ořechy a balkánským sýrem
Přidáno před 7 hodinami
Kokosový koláč s ořechy a jahodami bez mouky
Přidáno před 9 hodinami
Husitská směs
Přidáno před 14 hodinami
Topinky s mexickou směsí
Přidáno před 16 hodinami
Domácí focaccia
Přidáno před 18 hodinami
Trhané kuřecí maso s rýží a zeleninou
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Králík na houbách
Sahula před 3 hodinami
Vláčná buchta
ivetabreckova před 3 hodinami
Rajská z čerstvých rajčat
Falcone před 4 hodinami
Rybí filé se sýrem
Komtesina před 4 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Nadezda76 před 4 hodinami
Kapustovo-cuketové karbanátky s ovesnými vločkami
Elivet před 4 hodinami
Mufiny s čokoládou
zuza176 před 5 hodinami
Zapečená krkovička podle magazínu Albert
MirkaP před 5 hodinami
Americké extra čokoládové cookies
Vanika před 5 hodinami
Hrníčková perníková bábovka
49zahrada před 5 hodinami
Tématické fráze:
kniha z perníku,
kváskový perník,
perník recept,
perník kniha,
perník i,
recept na pernik,
recept perník na plech povidla,
výborný perník na plech,
pernik top recepty,
recepty paní hajné ze „šlajfu,
kniha s perníku,
jak pomazat pernik marmeladou,
perníky recept,
medový perník se špaldovou moukou,
kniha o perníku
Suroviny:
mouka hladká,
cukr krystal,
prášek do perníku,
kakao,
olej,
mléko
Komentáře (1)