Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 006 kJ / 1 197 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 211,96 g |
Tuky | 32,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 531 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 12,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mexický guláš podle renecka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EvMY
Moje poznámka
Mexický guláš podle renecka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EvMY
Nejnovější recepty
Plněné papriky podle Jana Punčocháře
Přidáno před 7 hodinami
Okurková limonáda
Přidáno před 8 hodinami
Treska v zeleninovém lůžku
Přidáno 25. 7. 2025 13:00:02
Višnová pikantní omáčka k masu
Přidáno 24. 7. 2025 18:15:02
Sendvič „Vegetariánská bomba“
Přidáno 24. 7. 2025 16:04:57
Ciabatta bez hnětení
Přidáno 24. 7. 2025 14:59:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Niva v bramboráku
kimlo před 24 minutami
Plovdivské maso
poirotka před 49 minutami
Nejlepší bublanina
skapaju před 1 hodinou
Pekingská polévka
Rasice před 1 hodinou
Zapečené brambory s masem a se smetanou
paprika1000 před 2 hodinami
Babiččina kulajda
Ivyjg před 2 hodinami
Rychlá meruňková buchta
Listicka129 před 2 hodinami
Cukeťák na plechu
kaci.h@seznam.cz před 2 hodinami
Sýrová omáčka
_martakrizk8_ před 3 hodinami
Plecko ve slaninové omáčce
suneno před 3 hodinami
Tématické fráze:
mexický guláš,
mexický guláš z vepřového masa,
mexicky veprovy gulas,
mexický guláš originál,
mexicky gulas recept,
mexicky gulas s hraskem,
recept na mexicky gulas,
mexický guláš videorecept,
mexický guláš top recepty,
veprovy mexicky gulas,
madarsky gulas s ryzi struhanym syrem,
vepřový guláš s hraskem,
mexicky gulas z veprove kyty recept,
mexické vepřový guláš,
receptury teplých pokrmů mexická omáčka,
mexický guláš s vepřového masa,
maxický vepřový guláš,
mexický talíř recept,
top recepty mexický guláš,
mexický guláš s vepr masa s hráškem
Suroviny:
kýta vepřová,
cibule,
olej,
sůl,
pepř,
protlak rajčatový,
cukr,
hrášek mražený,
mouka
Komentáře (10)
Z knihy je i úprava jídla na talíři - "Při podávání tvarujeme dávku rýže s hráškem do středu talíře, posypeme ji strouhaným sýrem a kolem nalijeme guláš."
Maso u receptu je jaké, hovězí...vepřové...