Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 006 kJ / 1 197 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 211,96 g |
Tuky | 32,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 531 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 12,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mexický guláš podle renecka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EvMY
Moje poznámka
Mexický guláš podle renecka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EvMY
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Plněné papriky podle Jana Punčocháře
Přidáno před 5 hodinami
Okurková limonáda
Přidáno před 6 hodinami
Treska v zeleninovém lůžku
Přidáno před 22 hodinami
Višnová pikantní omáčka k masu
Přidáno 24. 7. 2025 18:15:02
Sendvič „Vegetariánská bomba“
Přidáno 24. 7. 2025 16:04:57
Ciabatta bez hnětení
Přidáno 24. 7. 2025 14:59:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá meruňková buchta
Listicka129 před 32 minutami
Cukeťák na plechu
kaci.h@seznam.cz před 52 minutami
Sýrová omáčka
_martakrizk8_ před 1 hodinou
Plecko ve slaninové omáčce
suneno před 1 hodinou
Fazolkové lusky na smetaně
spruzina před 1 hodinou
Segedínský guláš
Pavluska75 před 1 hodinou
Řecká musaka
Olina3 před 5 hodinami
Stánkové langoše
ZuzanaKoukolova před 5 hodinami
"Langoše" z tvarohu
Edita1 před 6 hodinami
Voňavá kotleta paní Jany
Unomasch před 15 hodinami
Tématické fráze:
mexický guláš,
mexický guláš z vepřového masa,
mexicky veprovy gulas,
mexický guláš originál,
mexicky gulas recept,
mexicky gulas s hraskem,
recept na mexicky gulas,
mexický guláš videorecept,
mexický guláš top recepty,
veprovy mexicky gulas,
madarsky gulas s ryzi struhanym syrem,
vepřový guláš s hraskem,
mexicky gulas z veprove kyty recept,
mexické vepřový guláš,
receptury teplých pokrmů mexická omáčka,
mexický guláš s vepřového masa,
maxický vepřový guláš,
mexický talíř recept,
top recepty mexický guláš,
mexický guláš s vepr masa s hráškem
Suroviny:
kýta vepřová,
cibule,
olej,
sůl,
pepř,
protlak rajčatový,
cukr,
hrášek mražený,
mouka
Komentáře (10)
Z knihy je i úprava jídla na talíři - "Při podávání tvarujeme dávku rýže s hráškem do středu talíře, posypeme ji strouhaným sýrem a kolem nalijeme guláš."
Maso u receptu je jaké, hovězí...vepřové...