Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 491 kJ / 2 985 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,45 g |
Tuky | 169,40 g |
Vláknina | 8,10 g |
Cholesterol | 510 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 328,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mouku, máslo a cukr uhněteme v pevnou hmotu.
Krok 2: Poté přidáme jogurt, kokos, marmeládu a umícháme v nadýchanou a lepkavou hmotu.
Krok 3: Troubu máme předehřátou na 200°C a po lžičkách na plech, který je vyložený papírem na pečení, dáváme hmotu. Pečeme deset minut.
Zveřejněno 20. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křehké "jahodové" pusinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0pZy
Moje poznámka
Křehké "jahodové" pusinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0pZy
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 6 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 7 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 16 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 1 hodinou
Kapr na zelenině
Blofas před 3 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 3 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 5 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 5 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 5 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 6 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 6 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 6 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 6 hodinami
Tématické fráze:
sněhové pusinky jahodové,
sněhové jahodové pusinky,
jahodové cukroví,
recept na nadychane kokosove pusinky,
malinové sněhové věnečky,
linecké hvězdičky z bílého jogurtu,
snehove pusinky z marmelady,
jahodové placičky
Suroviny:
mouka hladká,
máslo,
cukr krystal,
jogurt bílý,
kokos strouhaný,
jahodová marmeláda
Komentáře (7)