Sumec keříčkovec na kmínu

Ryby Doba přípravy: 15 minut 8 názorů

Ryby Doba přípravy: 15 minut 8 názorů

Suroviny

filet ze sumce
3 větší žampiony
máslo
olej na opečení
kmín
sůl
špetka červené mleté papriky
pepř
pár lístků čerstvé bazalky
citronová šťáva

Postup přípravy receptu

  1. Filet omyjeme a osušíme. Úplně jednoduše okořeníme (kmínem nešetříme) a pokapeme šťávou z citronu. Necháme hodinku odležet.

  2. Pánev rozehřejeme s máslem a olejem. Vložíme rybu a kolem přihodíme žampiony nakrájené na plátky. Společně opékáme, rybu z každé strany 3-5 minut podle výšky masa.

  3. Nakonec vhodíme bazalku. Podáváme s bramborovou kaší nebo dušenou zeleninou. Rybku posypeme žampiony.

Komentáře k receptu Sumec keříčkovec na kmínu

Tématické fráze: sumec recept připrava sumce sumec recepty keříčkovec recept keříckovec keříčkovec recepty sumec obecný recept keříčkovec recept na pripravu sumce recept na sumce recepty sumec sumec na zampionech sumec na másle sumec příprava recepty ze sumce kerikovec recept sumec recepty na sumce recepty na pripravu sumce příprava ze sumce