Solamyl
Solamyl je jemný bramborový škrob. V kuchyni má širší využití, ať už při přípravě moučníků a různých krémů, tak i k zahuštění různých pokrmů v teplé kuchyni. Pokrmy po zahuštění zůstavají čiré. Solamyl neobsahuje lepek.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Solamyl je jemný bramborový škrob. V kuchyni má širší využití, ať už při přípravě moučníků a různých krémů, tak i k zahuštění různých pokrmů v teplé kuchyni. Pokrmy po zahuštění zůstavají čiré. Solamyl neobsahuje lepek.
Lemon curd je tradiční anglický citronový krém (pomazánka či marmeláda), který má široké využití.… Číst dál
Liči čínské je plodem mohutného, stálezeleného stromu, který vyrůstá do výšky až 20 metrů, a… Číst dál
Líčka jsou část žvýkacích svalů, které se nachází na vnějších tvářích skotu nebo vepřů. Je v nich… Číst dál
Lilek vejcoplodý je také znám pod názvem baklažán. Jedná se o jednoletou rostlinu z rodu lilek,… Číst dál
Limeta je citrusový plod, podobný citronu. Od něj se odlišuje barvou a kyselostí. Limety se… Číst dál
Lískový oříšek je plod lísky. V dětských knížkách bývají tyto oříšky spolu s veverkou. Jejich… Číst dál
Beefsteak je pokrm, který se připravuje výhradně ze střední části dobře vyzrálé hovězí svíčkové.… Číst dál
Bouillabaisse je francouzská polévka z místních ryb a mořských plodů. Musí obsahovat nejméně 3… Číst dál
Carpaccio je naložené hovězí maso, případně tuňák nebo losos. Maso je nakrájené na plátky silné… Číst dál
Catering je specifická služba, nejčastěji gastronomická, při které si zákazník objedná veškeré… Číst dál
Celestýnské nudle patří mezi tradiční rakouské zavářky do polévky a své příznivce si našly i v… Číst dál
Čočka jedlá je jednoletá rostlina dlouhého dne. U nás se moc nepěstuje, dováží se k nám hlavně z… Číst dál
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Stále ho všichni hledáme. Jednoduchý recept na dokonalý moučník pro celou rodinu, který je rychlý, snadný a neskutečně dobrý
Jak připravit pečivo, aby bylo více nadýchané? Použijeme metodu tangzhong, která pečivo ještě více zvláční a prodlouží mu trvanlivost
Buchty po ránu: Brownies cheesecake podle Josefa Maršálka jsou krásně vláčné a překvapí netradiční chutí a vůní