Den máslových sušenek
Máslové sušenky mají jako úplně základní suroviny mouku a máslo. Podle všeho pocházejí samotné sušenky z Persie a obohacují naši kuchyni již 1300 let… Číst dál
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Máslové sušenky mají jako úplně základní suroviny mouku a máslo. Podle všeho pocházejí samotné sušenky z Persie a obohacují naši kuchyni již 1300 let… Číst dál
Čokoláda je směs kakaa, tuku, mléka a cukru. Historii čokolády začali psát Mayové a Aztékové již před 3000 lety ve Střední Americe. Na začátku 16.… Číst dál
Ať už připravujete hamburgery, steaky, zeleninu nebo třeba pizzu, je třeba si najít techniku grilování, která vám bude vyhovovat. Jednou z… Číst dál
Využití vlašských ořechů v kuchyni je poměrně pestré. Navíc jejich konzumace má pro lidský organismus příznivý vliv – jsou například dobrým zdrojem… Číst dál
Suflé můžete připravit čokoládové, kopřivové, květákové, ale i sýrové. Recepty na všechny tyto pochoutky najdete na webu Toprecepty.cz. Poradíme, jak… Číst dál
Jahody si sice můžete koupit, ale mnohem větší radost z nich budete mít, pokud si je sami nasbíráte. Ať už na vlastní zahrádce nebo na nějaké farmě… Číst dál
Jahody jsou chutné, zdravé a oblíbené. Dopřejeme si je, kdykoliv máme možnost. Nejlepší jsou čerstvé, sklizené z vlastní zahrady či formou samosběru.… Číst dál
Čaj se těší celosvětově velké oblibě. Svěží a voňavý nápoj připravovaný ze sušených listů čajovníku čínského má pro lidské tělo blahodárné účinky. V… Číst dál
Pudink je sladký pokrm, který se připravuje z mléka a pudinkového prášku obsahující převážně kukuřičný škrob a barviva. Podle chuti se při přípravě… Číst dál
Šnek je hovorový výraz pro hlemýždě, který patří mezi plže s ulitou a všichni jej známe z naší přírody. K chovu šneků pro výrobu masa, kaviáru a… Číst dál
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 25. 5. 2024 09:41
Přidáno 24. 5. 2024 21:44
Přidáno 24. 5. 2024 16:18
Přidáno 24. 5. 2024 10:05
Přidáno 24. 5. 2024 09:00
Džem ze slaniny se výborně hodí na grilované maso. Základem je cibule a opečené plátky slaniny
Pečeme s Ivou: Jak kyne těsto s omládkem, jak s babiččiným kváskem a co je to poliš?
Jak na ten nejlepší bešamel, základ všech omáček: Dokonalý recept podle Julie Child se vždycky povede