Ovar z vepřové plece s kostí: Poctivá česká klasika, která zahřeje i zasytí nejen na Silvestra. A přináší štěstí
Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
Kedlubny, mrkev, brambory dušené s majoránkovou omáčkou Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 1974andrea 45 min
Báječné cukroví i jedlý dárek: Rafaelo kuličky jen ze tří surovin jsou hned hotové a chutnají jako italský originál
Hodnocení 119× Jak se levně, rychle a zdravě stravovat na studiích. Na kolejích není třeba jíst jen housky se salámem
Jednoduchá květáková polévka s pórkem a řapíkatým celerem Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 1974andrea 35 min
Jak vybrat i upéct svatomartinskou husu? „Může být i mražená, pohlídat si ale musíte jednu věc,“ říká restauratér Filip Töpfer
Domácí štramberské uši chutnají jako ty opravdové. Specialitu s chutí a vůní perníku snadno zvládne udělat každý