Jak na dokonalou bruschettu? Slavná italská topinka sází na čerstvá rajčata a bazalku. Pak chutná božsky i u nás
Záchrana v záplavě švestek: Pečená povidla skoro bez práce. Voňavá, hustá a akorát sladká pouze z jedné suroviny
Nejrychlejší kuře na paprice máte na stole do 30 minut: Stačí zvolit správný druh masa i přílohy, pozor na použití smetany
Jak na dokonalou bruschettu? Slavná italská topinka sází na čerstvá rajčata a bazalku. Pak chutná božsky i u nás
Vepřová panenka v povidlové marinádě s rajčatovým dipem Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Jurgen.k 50 min
Zapečené těstovinové špízy s klobásou, kukuřicí, olivami a sýrem Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Anyzek 75 min
Kuřecí stehýnko na tymiánu s bramborovým knedlíkem a špenátem Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Jaromira18 115 min
Bílá polévka s květákem, dvěma druhy sýrů a domácími nudlemi Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 janky3 15 min
Kuřecí stehna pečená na peřince z bylinkové nádivky: Delikatesa, kterou zvládne i začínající kuchař, chutná božsky