Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Paprikové klobásy podle Smolíčka (bez uzení)

Hodnocení receptu je 5,0 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min Není se čeho bát. Kdo vyzkouší, uvidí že na tom nic není.

30 min (30 min tepelná úprava, Není se čeho bát. Kdo vyzkouší, uvidí že na tom nic není. )

19. 2. 2022 22:40

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie17 883 kJ / 4 274 kcal
Bílkoviny216,04 g
Tuky342,48 g
Vláknina17,64 g
Cholesterol 920 mg
Sodík 7,30 g
Sůl17,60 g
Sacharidy74,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Do masové směsi můžeme přidat kousky chilli, ale i třeba sýru.

Množství koření je pouze podle mé chuti!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: plec vepřová, sádlo vepřové hřbetní, koření oregáno, majoránka, paprika sušená sladká, česnek, kmín celý, pepř mletý, pepř čtyř barev, sůl, voda, strouhanka, střeva vepřová

TopRecepty.cz

Paprikové klobásy podle Smolíčka (bez uzení)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/g1oG