Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nové komentáře za posledních 7 dnů

:-)<3:yes::yes: Kůži nechávám, je nositelem chuti, spíš je potřeba odstranit případné lesklé stříbrné šlachy, aby nebylo maso tuhé. :-K

:-)<3:yes::yes: Recept i foto se mi líbí. :-K

recept: Žravé řezy
Já nepřidávám žádný ztužovač, jen do našlehané šlehačky přidám zakysanku a 1 vanilkový cukr. Piškot případnou vlhkost vsákne a vše je dostatečně tuhé. Dělám tak často narozeninové dorty, protože se dobře krájí. 😁

Osvěžující piškot, na plechu 30 x 40 cm je nižší, ale v poměru ke krému naprosto dostačující :) krém jsem trošku upravila a dala mascarpone s tvarohem, nedoslazovala, spolu to skvěle ladí :)

Moanka: mám radost, moc děkuju🤗

:-)<3:yes::yes:Ten by mi také chutnal, udělám brzy. :-K

:-)<3:yes::yes: Už jsem ji vařila a byla skvělá, hvězdičku zaslouží. :-K

To bylo vážně vynikající!!! 👌😋😃
Děkuji za prima recept… 😊

Kombinace máku a třešní je velká dobrota… 👌😋

Už se těším, až budu letos zavařovat. Lečo u nás "letí" a loňské zásoby už nejsou. Někdy přidávám pod maso, které pak smíchám s rýží a máme srbské rizoto. Luxusní pokrm 😊

Výborný! Pekla jsem 10 min na 200 st a dalších 20 min na 160 a přijde mi skvěle vláčný, akorát :-) díky za sdílení!

:-)<3:yes::yes: Recept i foto se mi líbí, placičky všeho druhu jsou u nás oblíbené. :-K

Naposledy jste si prohlédli