Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nové komentáře za posledních 7 dnů

iroot: Dobrý den, doporučuji zvolit teplotu 180 °C a maso péct zhruba 30–40 minut. Pak přidat rýži a péct dalších 25–30 minut. Po 20 minutách bych ale ochutnala, jestli už není hotovo. Použila bych klasickou dlouhozrnnou nebo střednězrnnou rýži. V receptu teploty a časy upravím. Pěkný den a dobrou chuť:-)

Zeleninové placky zbožňuji! Jsou rychlé, jednoduché a dají se jednoduše sbalit na cesty 😊. S nivou jsem ještě nezkoušela, je to skvělý nápad.

Tento recept mě vždy vrátí do dětství a připomene nedělní obědy u babičky😊.

Dělala jsem včera k večeři a výborné!! jako podklad jsem použila krájený kváskový chleba z Lidlu...a pod sýr jsem ještě dala jarnícibulku a pepůlená cherry rajčátka. po plném plechu se jen zaprášilo... Díky.

To je opět nádhera. Super způsob, jak si ještě užít letní zeleninu.

Upekla jsem, použila klasickou dýni goliáš a buchta měla úspěch, ukládám a budu péct častěji. Bylo to na plech cca 25*35cm.

kokronilla: :-KMoc děkuji za komentář a jsem ráda, že chutnalo. :-K

Ahojky. Na jakou teplotu předehřát troubu a přibližně jak dlouho péct maso před přidáním rýže? Díky.

Andreaaa: Dobrý večer, vepřová žebra se obvykle pečou na 170–180 °C.

Výborné.Jen jsem dal granulovaný česnek.Uz takovou blbost neudělám.Recept jde do mé kuchařky.Dekuju.

Penam: a kde vidíte v mém receptu bujón? Je tam napsáno vývar. Dělám si domácí poctivé vývary .

Naposledy jste si prohlédli