Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nové komentáře za posledních 7 dnů

Fakt výborný, používám do toho bezlepkovou mouku a je to skvělý. Doporučuju i pro celiaky 💗😋

Skvělé těsto,dobře se s ním pracuje,recept už je uložený a mockrát děkuji 😋😊

Luxusní chlebíček! Nedávala jsem vůbec cukr, jen trochu čekankového sirupu. Děti si to pocukrovali. Neskutečně nadýchané, jen se po něm zaprášilo. Zítra děláme znovu:))

Díky za výbornou buchtu🙂 Trochu jsem se usypala s moukou a místo 200g, jsem dala 250😏 cukru jsem ubrala na 150 g (vždy dávám méně😉), i tak byla buchta dostatečně sladká. Puding jsem dala kokosový - do něj jsem zamíchala cca 2 lžíce kokosových hoblin. Neměla jsem dvě zakysanky - tak jsem jednu vyměnila za tvaroh😇 určitě jsem nepekla naposledy - ňam🤗

Skvělé. Za mě bych přidal špetku soli.

Skvělé. Já bych jen příště maličko přisolil.

PepaD: Samozřejmě se musí brambory provařit. Díky za upozornění, opravila jsem to.

No, ja teda nejsem zadny kuchar, ale kdyz do neceho dam syrove brambory, tak to obvykle jeste povarim alespon 10 minut 😎

Este kysla smotana a trochu klobasy....

magdalenka: taky ho milujem.

dadka: Ano, vždycky se dělal z bůčku.

Koupil jsem v Albertu prsa sous vide , fantázie - vynikající