Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nové komentáře za posledních 7 dnů

Lucka2809: Dobrý den, ano, bílky jsou díky cukru stabilnější a piškot hezky podrží i bez přidání kypřidel. Ať se Vám při pečení daří:-)

Jednoduchý recept, ale výsledek působí, jako byste na něm strávili spoustu času. 😊

Malé, nadýchané a krásně jemné. 😊

Tahle bábovka je sázka na jistotu. 😊

Díky komentáři níže jsem lehce znejistěla se skořicí, ale přidala jsem ji, jen jsem raději moc nedivočila a výsledek skutečně velmi chutný. Zase někdy zopakuji, děkuji.

eva hubova: Na kolik stupňů se to prosím peče ? Dekuji 🙂

Vypadají krásně a na kolik stupňů se to prosím peče ? Děkuji ☺️

Dobrý nápad, jak maso uchovat. Vzpomínám si, že když jsme byli děti, maminka zavařovala maso po zabíjačce, protože mrazničku jsme tehdy neměli. A bylo to luxusní jídlo, sklenici zavařeného masa jsme prohřáli na orestované cibuli (samozžejmě i se šťávou), k tomu vařené brambory, kyselý okurek. Rychlá a vynikající večeře byla připravená během půl hodinky. Díky za připomenutí. 😊

Recept: Brumíci
Výborný recept. Doplnila jsem těsto o citrónovou kůru a trošku citronové tresti. A nadělala muffiny s nuggetou a rybízovou marmeládou. Je toho opravdu hodně. Ale vůbec nevadí, protože už je půlka snězená ještě za tepla. Nejsou vůbec suché, takže jsem nedala ani žádnou polevu. Ani by to nemělo smysl ☺️

Opravdu se do sněhu přidá cukr a vyšlehá do tuhého? Já znám většinou, že bílky zvlášť a pak žloutky s cukrem do pěny, olej atd.
Tak nevím, abych nevyhodila 8 vajec do koše 🙈 děkuji

Varianta vločkové polévky,Raději vodu než kupovaný bujon.

Prosím, maslo do krému 250 g? Ďakujem.

Zajímavý recept. :) Masné výrobky doporučuji zavařovat na dvakrát. Inspirovat se můžete i tady:

Polévka vynikající.

Recept: Cibuláčky
Děkuji za recept 😊 placičky jsou vynikající. Dnes jsem dělala k obědu.

Naposledy jste si prohlédli