Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nové komentáře za posledních 7 dnů

Výborný, ale přidala jsem trochu víc mouky, protože po másle mi zřídlo těsto.

magdalenka: Omlouvám se, ocet jsem vynechal. Patří do základu. A jako se solí, doporučuji opatrně přidávat a ochutnat. Ocet nebo citron bývá i v majonéze, i okurky jsou kyselé, tak, aby to nebylo moc kyselé. Dávka je přesně podle normy, ale v roce 1976 některé ingredience měly jinou sílu.

magdalenka: Ocet přidáváme do základní směsi.

Jednoduché a přitom naprosto dokonalé jídlo. Někdy přidáváme i vařené kroupy nebo pohanku.👍

Prosím, ocot kedy a kam pridať? Vďaka.

Bartolotti: Dobry den, prosim,do sklenicek jste dala i kousky hoveziho masa ?

Moc dobrá a opravdu vláčná bábovka. Použila jsem polohrubou mouku a místo moučkového cukru krupicový a povedla se👍

pavlina.simr: Děkuji, máme hotovo a jsou výborné. Připravovala jsem dle Vašeho receptu a naprosto bez problémů. Hezké svátky všem 🙂

janno69: Úžasná vánočka, ta se vám tak povedla!

langoska32: Máte ji krásnou, zírám na ni jako puk!!!

rebeka: Rebeko, jak to že ti to nespadne? Já ať dělám, co dělám, vždycky mi vánočka po upečení klesne. Myslím si, že mám těsto vykynuté dost, nelepí se, je hladké, při zaplétání žádné trhání a i v troubě ok, ale jakmile začne chládnout, klesá a klesá.... nevím si rady :-(

Dobrý den, co dělám špatně, že mi vánočka po upečení vždycky klesne? Nechávám kynout těsto i přes hodinu, dvakrát přemísím, po zapletení vánočky nechávám kynout na plechu hodinu, krásně nakyne, do trouby dávám nádhernou vánočku, upeču, pootevřu troubu a začne klesat. Těsto po zadělání bych řekla, že je husté dost, nelepí se na mísu, ani když tvořím prameny. Nemohu na to přijít, co dělám špatně, poraďte prosím. Líbí se mi textura vánočky z hladké mouky, moc bych si přála, abych ji měla krásnou jak vy. Děkuji za každou radu!