Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nové komentáře za posledních 7 dnů

Dávám bodík a vylepšení: žloutek,aby byla pořád křupavá🤗

Hned jsem na něj dostala chuť 😊

U nás jí koprovku jen manželka. uvařil jsem ji pro ní a moc chutnala. recept už mám uložený.

Velmi krásné pohoštění pro návštěvu. Použila sem kvalitní domácí šunku i sýr bez soli, takže zařazuji recept mezi ty zdravější, výživově vyvážené 😀

recept: Žravé řezy
Hella: Ano, přesně tak to dělám i já, je to výborné, rychlé a mńamozní a také se dobře krájí.

:-)<3:yes::yes: Salát jsem musela hned zkusit - je opravdu skvělý , dala jsem olej arašídový a červenou cibuli. :-K

Místo jablek jsem dala sezonní jahody🍓. A vynikající👍 Určitě znovu upeču👩‍🍳

:-)<3:yes::yes: Kůži nechávám, je nositelem chuti, spíš je potřeba odstranit případné lesklé stříbrné šlachy, aby nebylo maso tuhé. :-K

:-)<3:yes::yes: Recept i foto se mi líbí. :-K

recept: Žravé řezy
Já nepřidávám žádný ztužovač, jen do našlehané šlehačky přidám zakysanku a 1 vanilkový cukr. Piškot případnou vlhkost vsákne a vše je dostatečně tuhé. Dělám tak často narozeninové dorty, protože se dobře krájí. 😁

Naposledy jste si prohlédli