Jedlé květy libečku jako netradiční surovina: Jak chutnají, s čím je kombinovat a proč stojí za vyzkoušení
Nejlepší meruňkové knedlíky: Přece ty čerstvé! Rozplývají se na jazyku, jsou krásně nadýchané i sladké a voní máslem
Rolované knedlíky sirovi štruklji. Sladká slovinská specialita s tvarohem chutná jako od babičky, příprava je navíc snadná
Hodnocení 55× Jak a kdy sbírat šípky? Správné načasování je zárukou zralých šípků plných vitamínů
5 foto Hodnocení 33× Pět tipů na využití květů černého bezu: Vyzkoušejte nápoje, dezerty i smažené těstíčko
Hodnocení 131× Jak připravit domácí bezový sirup? Červen je časem pro sběr květů a výrobu léčivého sirupu
Hodnocení 11× V době respiračních onemocnění hraje důležitou roli vitamín C. Proč zrovna on? A skutečně je jeho bohatým zdrojem citron?