Jak usmažit dokonale křupavý květák? Pomůže krátké blanšírování, vysoká vrstva tuku a pár vyzkoušených vychytávek
Výborná marmeláda z muchovníku je hezky hustá i bez pektinu a sladká, aniž byste museli přidávat hodně cukru
Pomazánka s chutí moře od východních Slovanů: Forshmak se připravuje ze sleďů a nejlepší je na tmavém chlebu
8 foto Hodnocení 13× Časté chyby při přípravě dunajských řezů: Čeho se vyvarovat, aby se moučník povedl
8 foto Hodnocení 31× Jak připravit dunajské řezy. Efektní moučník našich babiček zvládnou i začátečníci
Hodnocení 6× Jak zpracovat v kuchyni čerstvé i zavařené višně? Výrazné sladkokyselé ovoce oplývá úžasnou chutí a vůní
Jak připravit nejlepší grog? Tajemství spočívá nejen v kvalitním rumu, ale ve volbě koření a správném postupu při přípravě
Pečená plněná dýně hokkaido: Masová náplň se pomalu dusí pod dýňovou pokličkou a se sýrem chutná fantasticky
Rychlé tvarohové knedlíky: Na jemné lehoučké těsto stačí jen tři ingredience a ovoce, knedlíky jsou hotové za pár minut