Ovar z vepřové plece s kostí: Poctivá česká klasika, která zahřeje i zasytí nejen na Silvestra. A přináší štěstí
Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
Špenát z medvědího česneku s pomazánkovým máslem a ztraceným vejcem Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Anna Kocikova 25 min
Ovar z vepřové plece s kostí: Poctivá česká klasika, která zahřeje i zasytí nejen na Silvestra. A přináší štěstí
"Velikonoční" rolované bramborové knedlíky s bylinkovou náplní Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 janky3 90 min
Ledový salát s ředkvičkami, rajčaty, pomerančem a balsamikem Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 RubyRom 30 min