Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krémová medvědí polévka

Z medvědího česneku můžeme připravit i polévku dokonale zelené barvy. Brambory ji zahustí, mléko zjemní a vývar dodá polévce výživnost a chuť. Tak hurá na sběr těchto aromatických listů.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

poslirecept poslirecept

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 20 min

30 min (10 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Na lžíci oleje osmažíme nakrájenou cibuli, přidáme očištěné a nakrájené brambory a zalijeme vývarem. Vaříme do změknutí brambor. Krok 2: Přidáme pokrájené listy česneku a mléko. Krok 3: Pak vše rozmixujeme tyčovým mixérem. Osolíme a opepříme podle chuti a podáváme.

TIP: Jak sbírat medvědí česnek

Zveřejněno 12. 4. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krémová medvědí polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zpxzy

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krémová medvědí polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zpxzy

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
cibule, brambory, vývar masový, list medvědího česneku, mléko, olej, sůl, pepř mletý

Přidat fotografie receptu