Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 337 kJ / 3 427 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,52 g |
Tuky | 154,48 g |
Vláknina | 19,95 g |
Cholesterol | 2,27 g |
Sodík | 936 mg |
Sůl | 2,13 g |
Sacharidy | 409,58 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roláda s ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N03v
Moje poznámka
Roláda s ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N03v
Nejnovější recepty
Cuketový koláč se sýrem vhodný i pro diabetiky
Přidáno před 5 hodinami
Ajvar z paprik
Přidáno před 6 hodinami
Vafle z přebytkového kvásku
Přidáno před 9 hodinami
Řecký salát z okurek
Přidáno před 13 hodinami
Tiramisu roláda podle Míši Landové
Přidáno před 17 hodinami
Proteinový sendvič s čokoládovým cottage
Přidáno 20. 7. 2025 15:37:49
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová kýta na smetaně
jtrecepty před 1 hodinou
Bábovka s termixem
anyge před 1 hodinou
Krupicovo - tvarohové poháry s ovocem
Agness002 před 2 hodinami
Hrníčková cuketová buchta
Mery53 před 3 hodinami
Americké čokoládové cookies
Theodora před 3 hodinami
Rybíz á la brusinky
Ludmilka Sykorova před 3 hodinami
Letní nudlový salát s arašídovou omáčkou
Simona Maskova před 3 hodinami
Cuketová směs na topinky
Tom_Krupa před 4 hodinami
Broskvové řezy s pudinkem
danusepet před 5 hodinami
Uzená polévka s houbami a krupicovými nudlemi
Jan Nemec před 6 hodinami
Tématické fráze:
roláda s ovocem,
roláda,
jak vyšlehat sníh,
rolady s ovocem,
roláda z vaječných bílků,
jak správně vyšlehat šlehačku,
jak správně vyšlehat šlehačku,
jak nejlépe vyšlehat sníh,
jak správně udělat sníh,
jak správně udělat roládu,
jak spravně vyšlehat sníh,
jak spravne vyslehat smetanu,
jak vyslehat bilky s cukrem,
jak správně vyšlehat bílky,
těsto na roládu,
sníh z bílků,
roláda s ovocem recept,
jak správně vyšlehat šlehačka,
sněhová roláda s citronovým krémem,
jak nejlépe vyšlehat smetanu
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
mouka hladká,
tuk hera,
vejce,
citron,
cukr krupice,
škrob kukuřičný,
smetana ke šlehání,
maliny
Komentáře (3)