Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 228 kJ / 294 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,75 g |
Tuky | 10,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 163 mg |
Sodík | 125 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažené masové kuličky plněné paprikou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LPwA
Moje poznámka
Smažené masové kuličky plněné paprikou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LPwA
Nejnovější recepty
Košíčky s třešněmi
Přidáno před 8 hodinami
Pohár s třešněmi à la tiramisu
Přidáno před 8 hodinami
Jahodovo-jogurtový pohár
Přidáno před 9 hodinami
Tarhoňa se zeleninovou omáčkou s tuňákem
Přidáno před 11 hodinami
Rychlý litý koláč s třešněmi a drobenkou
Přidáno před 13 hodinami
Fazole podle Gabči
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý švestkový koláč
Zsuzsu1 před 6 hodinami
Rýžová polévka pro začátečníky
Jan Nemec před 6 hodinami
Banánový chléb (Banana bread)
Lunaskira před 8 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Vladislav. před 11 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Jamca před 11 hodinami
Borůvkový máslový koláč
MisaVysa před 11 hodinami
Babiččiny blbouny
Dejnaj před 11 hodinami
Jahodová zmrzlina
sidonie před 11 hodinami
Pikantní kuřecí křídla
vakl1 před 12 hodinami
Hrnková buchta
Fatima2 před 12 hodinami
Tématické fráze:
masové kuličky,
plněné masové kuličky,
recepty masové kuličky,
americké masové kuličky,
smažené maso recepty,
masové kuličky s pivem a paprikami,
smazene veprove kuličky,
koreni do plnenych smazenek,
smažené vepřové masové kuličky,
recepty maso s paprikami,
plněna paprikou,
americké brambory s paprikou,
smažené masové knedlíčky,
recepty mlete maso smazene
Suroviny:
maso mleté mix,
strouhanka,
koření na americké brambory,
koření na mleté maso,
voda,
paprika čerstvá červená
Komentáře (4)
Koukám podle receptů, že u vás je mleté maso velmi oblíbené a za tento recept ti dávám 2.boda