Smažené masové čtverce

tejaja Kuchařka:

Mleté maso 4 názory

Recept si neoblíbil žádný kuchař
Přidat další fotografii
11

Suroviny

300 g libovolného vepřového masa (zbytky, může být i jiné maso)
50 g žampionů
1 cibule
1 vejce
20 g hladké mouky
1/8 l mléka
20 g másla
20 g oleje
sůl
petrželová nať
pepř
Na obalování:
polohrubá mouka
1-2 vejce
strouhanka
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. V zmesi masla, oleja, opražíme nakrájanú cibuli, pridáme sekanú vňať, nakrájané šampiňóny, pomleté mäso, osolíme, okoreníme, posypeme múkou a opražíme. Zalejeme mliekom s rozmiešaným vajcom a za stáleho miešania dusíme do zhustnutia. Teplú mäsovú zmes rozotrieme na vymazaný plech na hrúbku 1 cm, necháme vychladnúť a potom chladíme v chladničke ešte 1 hodinu. Vychladnutú hmotu nakrájame na štvorce ( asi 7 x 7 cm ). Každý štvorec obalíme v múke, vajci, strúhanke a smažíme z oboch strán na oleji. Podávame so zemiakmi a zeleninovým šalátom.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Smažené masové čtverce

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: recepty toustovač smažené jehněčí maso recepty sendvičovač recepty smažené ravioli toastovač recepty toustovač ctverec smazene sampinony toastovač recepty s vajcom masova smes do toustovač recepty sendvicovac ruské pirohy masové smaženky ruské masové pirohy recepty maso do toustovače toastovac ctverec smažené raviolli ravili smažené ravioli smažené smaženky masové vaření masov oleji

Zapomněl/a jsem heslo