Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 425 kJ / 2 970 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,06 g |
Tuky | 100,62 g |
Vláknina | 10,50 g |
Cholesterol | 773 mg |
Sodík | 208 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 457,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Buchta z kompotu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VgX
Moje poznámka
Buchta z kompotu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VgX
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 3 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 14 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 18 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 22 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 48 minutami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 53 minutami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 3 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 3 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 12 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 12 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 16 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 16 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 18 hodinami
Tématické fráze:
buchta z kompotu,
koláč z kompotu,
merunkova buchta z kompotu,
buchta s kompotem,
kompotová buchta,
buchta s kompotu,
buchta z merunkového kompotu,
rychlá buchta z kompotu,
višňová buchta,
buchta šup šup s kompotem,
buchta z kompotu meruněk,
buchta z jahodového kompotu,
buchta z ovocného kompotu,
buchta s merunkoveho kompotu,
buchty z kompotu,
buchta z mandarinkoveho kompotu,
kompotový koláč,
buchta orgasmus,
meruňková buchta z celého kompotu,
buchta kompot
Suroviny:
kompot jahodový,
mouka polohrubá,
kypřící prášek,
cukr moučkový,
máslo,
vejce
Komentáře (11)
Přidávám bod.