Jak upéct nejlepší dukátové buchtičky a uvařit lahodný vanilkový krém. Oblíbené recepty na sladkou pochoutku našeho dětství
Dukátové buchtičky jsou milovanou dobrotou, po které často touží děti, ale pochutnají si na ní rádi i dospělí. Můžeme je připravit k obědu jako hlavní jídlo, nebo si dopřát menší porci k večeři či svačině. Výborně chutnají s čerstvým ovocem.
Nejmilejší jídla našeho dětství
Článek z magazínu
Příprava kynutého těsta
Pečení maličkých buchtiček
Lahodný vanilkový krém
A jaký připravit krém? Buď jednoduše uvaříme řidší pudink (z pudinkového prášku, mléka a cukru) nebo do krému ještě opatrně přidáme žloutky. Vše společně uvaříme do zhoustnutí. Obě varianty přípravy krému jsou v našich receptech přesně popsány. A kdybychom chtěli vyzkoušet vinný krém, poradí nám další recept z našeho receptáře.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Holandský řízek pečený s bramborami
Přidáno před 2 hodinami

Hraběnčiny brambory
Přidáno před 6 hodinami

Zelný salát s jogurtovo-hořčicovou zálivkou
Přidáno 29. 6. 2022 18:06

Domácí vegan ledňáky bez lepku, mléka, vajec a sóji
Přidáno 29. 6. 2022 13:58

Domácí rýžová smetana
Přidáno 29. 6. 2022 13:37

Cuketový věnec
Přidáno 29. 6. 2022 11:32
Komentáře
Nejsou zde žádné komentáře.