

Tatrankové cukroví
Suroviny
- 360 g hladké mouky
- 100 g krupicového cukru
- 1 tuk Omega
- 1 vejce
- 50 g kokosu
- 3 pomleté tatranky
Postup přípravy receptu
Ze surovin vypracujeme těsto, kousky vtlačujeme do formiček.
Pečeme v předehřáté troubě na 170°C do růžova.
Teplé vyklopíme a obalíme v moučkovém cukru s vanilkou.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Tatrankové cukroví
-
Ztratila jsem knihu s timto receptem,a tak jsem vyzkoušela tento,a musím paní fakt pochvalit,zpracovani testa,na jednicku,vubec se nedrolilo,a s formicek se vyklepavalo po upeceni jedna basen
-
Dnes jsem poprvé vyzkoušela,místo kokosu jsem dala ořechy,ale fakt super
skvělí recept děkuji
-
Od té doby , co jsem ozkoušela patří mezi mé nejoblíbenější a žádný rok nesmí chybět.
-
dělám
..mnamoooznííí
-
Dnes jsem objevila tento receptík,udělala generální zkoušku na vánoce a dopadla na výbornou
-
suuuuuupppppppeeeeeeeerrrrrrrr
-
Je to super mrte dobre
je to dobre!!!!!!!!
-
Jééé to je první cukroví, který mi jde dobrovolně vyklopit
-
Tohle cukroví znám,dělám už několik let.Je opravdu dobré a hned vláčné.Dávám bodík.
-
Včera večer jsem dělala a je to vynikající!!