Suroviny pro 1
4-6
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 196 kJ / 1 242 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,83 g |
Tuky | 75,86 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,79 g |
Sodík | 3,82 g |
Sůl | 9,01 g |
Sacharidy | 13,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažený sýr v hrnečku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BQXY
Moje poznámka
Smažený sýr v hrnečku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BQXY
Nejnovější recepty
Lotus poháry s ovocem
Přidáno před 5 hodinami
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno před 11 hodinami
Bramborové chipsy z HF
Přidáno před 13 hodinami
Grilovací marináda s polotmavým pivem
Přidáno před 22 hodinami
Kachní játra s uzeným bůčkem na bílém víně
Přidáno před 22 hodinami
Rychlé třešňové řezy v remosce
Přidáno 12. 6. 2025 18:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčkový ovocný koláč
Papucel před 1 hodinou
Domácí okurková a jahodová šťáva
TotalMudla před 2 hodinami
Ražniči v pomalém hrnci
radekfiala před 2 hodinami
Borůvkový táč
Eviip před 2 hodinami
Kuřecí v rajčatovo česnekové omáčce s krupicovými nočky
Jan Nemec před 5 hodinami
Modelovací hmota (falešný marcipán) dobrý na tvoření figurek
HanaS92 před 6 hodinami
Svíčková na smetaně
Radka.cvoligova@gmail.com před 7 hodinami
Svíčková na smetaně
Radka.cvoligova@gmail.com před 7 hodinami
Bramboračka
Kajkajak před 8 hodinami
Podmáslová buchta s jahodami a křupavou drobenkou
Ivicivi před 9 hodinami
Tématické fráze:
smažák v hrnečku,
smažák do hrnečku,
smažák v hrnečku hruška,
smažený sýr podle hrušky,
smazeny syr v hrnku,
hruška smažený sýr,
hrnkový smažený sýr,
smažený sýr v hrníčku,
smažák z hrníčku,
sýr v hrnečku,
sýr do hrnečku,
smažák z hrnečku,
smažený sýr na plech,
smazeny syr hruška,
sýr z hrnečku,
hruskuv smazak,
smažený sýr z hrnku,
hrnkový sýr,
sýr v hrnku,
sýr v hrníčku
Suroviny:
sýr tvrdý,
šunka,
vejce,
tuk,
strouhanka
Komentáře (11)
výborné, ale už podruhé