Sladké topinky z horchaty
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 11. 2015 13:02
Měl jsem asi 3 dny starou bagetu, v horchatě jsem máčel něco přes půl hodiny. Bageta musí být dobře nacucaná, ale nesmí se rozpadat.
4. 6. 2012 22:13
maris:není za co.
Ještě bych dodal že je to tradiční velikonoční španělský dezert zvaný Torrijas (čte se torichas), ale místo horchaty se používá ochucené mléko se skořicí a cukrem.
Ještě bych dodal že je to tradiční velikonoční španělský dezert zvaný Torrijas (čte se torichas), ale místo horchaty se používá ochucené mléko se skořicí a cukrem.
4. 6. 2012 21:59
Miquel: díky
4. 6. 2012 21:50
Vyslovuje se orčata
4. 6. 2012 19:19
4. 6. 2012 18:39
Ked vy, tak aj ja sa priznavam...
4. 6. 2012 18:27
zizala:já si to vyložila zrovna takjako z hor a chaty, že je tam někde dělali a mám za to, že se to čte-korčety, teda pokud je to ze Španělska
4. 6. 2012 18:24
zizala: horchata...já taky,ale bylo mi blbý to přiznat
4. 6. 2012 18:19
zizala:
autorka by nám mohla napsat, jak se to čte
autorka by nám mohla napsat, jak se to čte
4. 6. 2012 18:14
A já jsem při prvním čtení názvu dumala, že to bude zkratka horské chaty. Sladké topinky z horské chaty
A ona je to nová zajímavost
A ona je to nová zajímavost
4. 6. 2012 17:46
magdalenka: no právě, co bychom si bez Tebe počali
4. 6. 2012 17:44
Esteze ma mate...
4. 6. 2012 17:40
magdalenka:četla jsem a nevšimla jsem si
4. 6. 2012 17:37
magdalenka: to máš pravdu
4. 6. 2012 17:35
Myslim, ze v texte je preklep - pochybujem, ze platky bagety namacame na niekolko hodin...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 5 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 10 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 10 hodinami
Slaná bábovka z toustového chleba
Přidáno před 13 hodinami
Pečené ziti
Přidáno před 14 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 15 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Můj těstovinový salát s kuřecím masem
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Rebarborový koláč
mikulas-mares uvařila před 2 hodinami
Kovbojské fazole
lenkavozihnojova uvařila před 2 hodinami
Palačinky na slano
Hanka99 uvařila před 3 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
lenkavozihnojova uvařila před 3 hodinami
Výborné lasagne
misak2 uvařila před 5 hodinami
Chléb babičky Elišky
magdalenka uvařila před 6 hodinami
Avokádo brownie
Hejhulka007 uvařila před 7 hodinami
Domácí chléb ze žitné a hladké pšeničné mouky
PetraSt uvařila před 7 hodinami
Rychlé bramborové knedlíky
mibrix uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Sladký salám nebo tlačenka je nepečené cukroví, do něhož spotřebujeme vše, co zbylo po pečení
Jak využít listy z pampelišky? Skvěle ochutí bylinkové máslo, v salátu dokonale nahradí rukolu a pesto z nich ladí s těstovinami
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: topinka se skořicí chatny na topinky www moucnik sachor skoricove topinky topinky tradicni recept na sladkou topinku sladné topiny jak udělat sladkou topinku co na sladkého na topinky
Suroviny: horchata, bageta, vejce, olej, cukr, skořice
Sladké topinky z horchaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w2Rm
21 názorů