Víkendová snídaně R-om-i-k- domácí bylinkový obložený chléb

Suroviny

Domácí bylinkový chléb:
200 ml vlažného mléka
2 lžíce oleje
1 lžíce cukru
1 lžička soli
1 lžíce tymiánu
1 lžíce bazalky
1 lžíce majoránky
200 g chlebové mouky
200 g celozrnné mouky
1 lžička sušeného droždí
sušené maso
čerstvý sýr s bylinkami
máslo
okurky
ředkvičky

Postup přípravy receptu

  1. V pekárně jsem si upekla chléb:
    program normální, střední bochník, světlá kůrka (nehorkovzdušná střední).

  2. Pokud by jste chtěli bez pekárny, zadělejte kvásek a potom veškeré suroviny do pevného těsta, které v troubě v nějaké pečící nádobě upečete cca na 160-175 stupňů cca 2 hodiny. Chléb musí být pevný a mít na poklep krásný dutý zvuk.

  3. No a potom už jsem jenom chlebíček nakrájela, pomazala slabě máslem, obložila sýrem, masem a zeleninou a cpali jsme se.

Komentáře k receptu Víkendová snídaně R-om-i-k- domácí bylinkový obložený chléb

  • R-o-m-i-k R-o-m-i-k(autor receptu)

    Po pravdě řečeno od té doby co pečeme doma chleba, kupovaný nejsme schopni nějak pozřít ;-)
    Taky se po tácu zaprášilo a "sežrali", pardon za ten výraz, ale jinak se to říct nedá, celý kilový bochník během jednoho dne a druhý den jsem pekla cibulový a třetí den kmínový :-D

    Odpovědět

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

  • Irrena Irrena

    Kdyby mi tuhle snídani někdo připravil vůbec bych se nezlobila;-):yes::yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: mail glorei.co.om loc:cz mail ahatc.co.om loc:cz mail premiergroup.com.om loc:cz mail premiergroup.com.om loc:cz recepty na domácí sýr s bylinkami snidane recepty baitmgal@omantel.net.om loc:cz obložený tác oblozeny chleb chléb z domácí pekárny bylinkový obložené chleby ibhar@omantel.net.om loc:cz obloženy bochnik mayihelpyou@ahatc.co.om loc:cz snídaně z chleba bylinkovy chleba bylinkový chléb z domácí pekárny recept na obložený chléb chlebové recepty recept na obložený chleba